Роб Дам - Уики, възраст, приятелка, нетна стойност, етническа принадлежност, кариера

Роб Дам е американски бизнесмен и YouTuber. С много предизвикателства в общността на YouTube той увеличи репутацията и известността си. Той е една от звездите на YouTube, които набират популярност, тъй като професионалната им работа като YouTuber помага на другите да получат много информация. Уникалните, забавни и въздействащи филми на Роб предоставят на потребителите богата информация.

Бързи факти

Пълно истинско име Роб Дам
Псевдоним грабя
Възраст (към 2021 г.) 38 години.
Професия Предприемач и YouTube звезда
Дата на раждане 16 декември 1983 г. (петък)
Място на раждане Монро, Мичиган, САЩ
Сегашен адрес Монро, Мичиган, САЩ
образование Завършвам.
колеж Общински колеж на окръг Монро
Нетна стойност -8 милиона USD (приблизително).
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло.
Религия Кристиян.
Зодия Стрелец.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 8″
Тегло (прибл.) В килограми: 80 кг

Възраст и ранен живот на Роб Дам

Роб Дам беше роден на 16 декември 1983 г , в Мичиган, САЩ, и е на 38 години. Сега той живее в Монро, Мичиган, Съединените щати. Роб е роден в американски дом, но баща му и майка му са от различни етноси. Роб е научил много от баща си. Роб изглежда тих човек, който никога не разкрива подробности за баща си. Но той каза, че е това, което е сега, само благодарение на баща си. Неговото ранно образование и житейски опит са единствено резултат от упоритата работа на баща му.

Завършва обучението си в местното училище в Монро. По-късно той се концентрира върху обучението си по компютърно инженерство в общинския колеж на окръг Монро. Освен това владее добре езиците за програмиране PHP/SQL. Той също така притежава сертификати за завършен курс от Cisco и Microsoft.Височина и тегло на Роб Дам

Роб Дам е висок 5 фута 8 инча . Тежи около 80 кг. Той има прекрасни топли кафяви очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.

  Роб Дам

Нетната стойност на Роб Дам

Колко е нетната стойност на Роб Дам? С над 942 000 абонати на канала му в YouTube и 277 000 последователи в Instagram, можем да предположим, че Роб има голяма нетна стойност. Според последното качване на Роб в YouTube, средният брой гледания на час за неговото видео е 17k. А месечната такса за спонсориране на реклами във филма му варира от 7 до 78. Съобщава се, че нетното състояние на Роб Дам е между 5 и 8 милиона долара. Неговото Lamborghini Diablo беше откраднато преди и сега той има отделна колекция от автомобили в гаража си.

кариера

Започвайки кариерата си като ремонтник на косачки и компютри на хора на 16-годишна възраст, Роб изгражда седемцифрена империя с професионалния си ремонт и компютърна работа. В момента той е добре известно лице с предлагането на различни ИТ решения и услуги. Rob Dahm е името на канала му в YouTube. Преди това той участва в един от най-известните американски сериали. По-рано той каза, че скромен риск, който е поел в млада възраст, му е дал толкова много в живота му.

На 18-годишна възраст той стартира фирмата с апартамент под наем от 500 долара на месец, поемайки първия си риск в живота, но уменията му му дават доход от 79 000 долара през първата година тежък труд. TurboRx7.com стартира през 2001 г. и той работи върху него до 2008 г. Роб основава Race and Replace през 2007 г. с цел да увеличи продажбите на различни автомобилни компоненти, като ги рекламира чрез видеоклипове и ръководства за потребителя.

Той управлява тази фирма от около 14 години и е създал много пари за нея. Заедно с управлението на Race и Replace, той също е работил като продуктов специалист за Gail & Rice, където е допринесъл с богатия си опит в продължение на над 11 години. Освен това сега той управлява свой собствен уебсайт под името на домейна dahmracing.com. Сега той е съсобственик на фирмата, известна като Computer Works, която основа в ранните етапи на кариерата си през 2001 г. Той управлява тази компания през последните двадесет години. Компанията на Роб се фокусира върху предоставянето на широка гама от ИТ услуги и компютърни решения на жители от Детройт до Толедо, Охайо. Монро е местоположението на централата на компанията му.

Rob Dahm приятелка и запознанства

С кого се среща Роб Дам? Не можем да си представим предприемач като Роб да има сериозни връзки в живота си. Да, той има връзка и просто изненада всички, като пусна изненадваща снимка с дългогодишната си любов, прекрасната Ерика. Роб каза в Instagram, че Ерика е единствената причина за неговия успех. Когато почитателите и последователите на Роб виждат образа на Ерика, те го развеселяват и му пожелават щастливо бъдеще с нея.

Популярни Публикации