Syeda Tuba Anwar- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак, кариера

Сиеда Туба Ануар е добре позната пакистанска актриса, модел, телевизионна личност, влиятел в социалните медии, продуцент на съдържание и бизнесдама от Карачи.

Бързи факти

Пълно истинско име Сиеда Туба Ануар.
Възраст (към 2021 г.) на 27 години.
Професия Модел, актриса, телевизионна личност, влиятелен човек в социалните медии и предприемач.
Дата на раждане 15 ноември 1994 г. (вторник).
Място на раждане Карачи, Пакистан.
Сегашен адрес Карачи, Пакистан.
образование Завършвам.
Алма матер Реномиран университет.
Нетна стойност PKR 5-6 Crore (приблизително).
Националност пакистански.
Етническа принадлежност Смесен (азиатски произход).
Религия ислям.
Зодия Скорпион.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 7″
Тегло (прибл.) В килограми: 58 кг

Syeda Tuba Anwar Възраст и ранен живот

Сиеда Туба Ануар е роден на 15 ноември 1994 г. от родители мюсюлмани в Карачи, Пакистан. Тя е на 27 години към 2021 г. Тя е ислямска вяра. Туба има цял живот интерес към изпълнението и моделирането. През ученическите си години Туба участва и в редица драми и пиеси. По отношение на образованието, тя завършва висшето си образование в реномирана институция в Пакистан. След това тя започва работа в сектора на развлеченията. Сега тя е известна пакистанска актриса и модел.

Височина и тегло на Syeda Tuba Anwar

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Syeda Tuba Anwar е висок 5 фута 7 инча и тежи около 58 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има кафяви очи.  Сиеда Туба Ануар

Нетната стойност на Syeda Tuba Anwar

Колко е нетната стойност на Syeda Tuba Anwar? Сиеда Туба Ануар изкарва прехраната си от развлекателния си бизнес. Тя също така получава компенсация за спонсорирани партньорства с модни фирми. Нетната стойност на Tuba Anwar се оценява на PKR 5-6 крори (приблизително). Тя често публикува снимки на себе си като модел в социалните медии.

кариера

Туба започва кариерата си в пакистанския развлекателен сектор като моден модел. Syeda също се състезава в няколко модни ревюта. Освен това Туба участва в няколко реклами. По-късно тя си партнира с редица компании за списания. Позволете ми също да спомена, че Туба Ануар е била на кориците на няколко пакистански издания. Туба беше избрана за образа на Мина в ежедневната сапунена опера Bharaas благодарение на нейните умения. Това шоу се излъчва по ARY Digital. Освен това, тя се появи в програмата на HUM TV Bisaat. Освен това тя е фокусирана най-вече върху професията си модел. Сега тя е известна актриса и модел.

Syeda Tuba Anwar съпруг и брак

Кой е съпругът на Syeda Tuba Anwar? Syeda Tuba Aamir е зашеметяваща актриса. Позволете ми да ви информирам, че тя се омъжи за Aamir Liaquat Hussain през 2018 г. Сватбата им беше пищно организирана. Според докладите това е втората сватба на Аамир. Името на първата съпруга на Хюсеин е Сиеда Бушра Икбал и тя е известен мотивационен говорител и телевизионен оператор.

Според официални източници Туба и Аамир са живели разделени през последните 14 месеца, както тя каза в публикация в Instagram. Тя би предпочела да вземе Хула от съпруга си. Според съобщенията двамата са подали молба за развод, въпреки че причината за раздялата им засега не е известна. Позволете ми да ви информирам, че Aamir Liaquat Hussain обяви в профила си в Instagram, че ще се ожени за своята любов Syeda Dania Shah на пищна сватба на 9 февруари 2022 г. Хората го критикуват, че се ожени за третата си съпруга, която е с 33 години по-млада от него. Хюсеин е известен политик, комик и телевизионна личност.

Популярни Публикации