Джон Стамос - Всичко, което трябва да знаете за него

Джон Стамос никога не забравя своя произход или наследство. Стамос е роден и израснал в Съединените щати и в момента работи в развлекателния бизнес в страната. Независимо от това, той се гордее с гръцкия си произход. По същия начин той цени и уважава своите родители и баби и дядовци за тяхното търпение и усилия да му осигурят живота, който има в момента. Ето всичко, което трябва да знаете за Стамос, неговото наследство и родителите му.

Етническа принадлежност на Джон Стамос

Стамос е отчасти грък чрез баща си Уилям. Уилям беше първо поколение гръцко-американец, който беше транспортиран в Съединените щати от баща си Джон (дядото на Стамос). През 2017 г., когато представяше A Capitol Fourth, звездата от Full House обсъди своята история и етническа принадлежност (чрез Good Housekeeping). Неговите предци са имигрирали в Съединените щати в търсене на по-добри перспективи и по-високо ниво на живот.

Те се стремяха да осигурят по-добър живот на децата си и по този начин да допринесат за американския идеал. Джон пристигна в Съединените щати от Гърция през остров Елис. Той промени фамилията си от Stamatopolous на Stamos, за да предложи на семейството си нова самоличност, нов живот и ново място, което да нарече дом. Актьорът и семейството му успяха да живеят по-добър живот в резултат на упоритата му работа. Стамос изрази благодарност на дядо си, че му е позволил да изживее американската мечта. Той също така се обърна към сина си Били, който беше кръстен на Уилям, и обеща да го научи на ученията. Джон Стамос

Джон Стамос

Той се задълбочи повече в своя гръцки произход и произход. Програмата е за знаменитости, които искат да научат за своята етническа принадлежност, потекло и родословно дърво. В предаването разбра, че дядо му е сирак. Стамос посети своята страна Гърция, където видя Партенона, село Левиди и Нафплио. Той също посети Какури, родното селце на семейството си, и научи за неговата история. Какури е в Аркадия, която е в южния регион Пелопонес на Гърция. По-голямата част от семейството на Стамос живее в Съединените щати, въпреки че няколко остават в Какури. Актьорът от Общата болница се срещна с близките си чрез Who Do You Think You Are?

Родителите на Джон Стамос

Стамос е роден в Калифорния на 19 август 1963 г. в семейството на ресторантьора Уилям и модела Лорета. Той работеше в бизнеса на баща си, заведение за бургери, когато беше по-млад. От малък Стамос иска да бъде актьор. Родителите му невероятно подкрепяха амбициите му и го насърчаваха по време на пътуването му. Звездата от Muppets Haunted Mansion се беше записал в Cypress College, но напусна след първия си семестър, за да продължи кариерата си на актьор. Докато повечето родители биха се намръщили на децата си, които пропускат курсове, Стамос имаше одобрението на баща си.

 Джон Стамос

Джон Стамос

Усилията на Стамос, за щастие, бяха успешни. Не тогава, месец по-късно, той спечели ролята на Блеки Париш в Общата болница. За съжаление и Уилям, и Лорета вече не са между живите. Стамос, от друга страна, ги хвали винаги, когато може. Той често качва техни снимки в социалните мрежи, разказвайки колко много му липсват родителите му. В деня на мама през април 2020 г. той изпрати писмо до майка си чрез Good Housekeeping. Той написа колко много му липсва и как животът му изглежда празен без нея. Той изрази своята благодарност за всичко, което мама е направила за него и обеща да направи същото и за децата му.

Популярни Публикации