Паулина Ринкон- Биография, Wiki, възраст, височина, тегло, нетна стойност, връзка

Паулина Ринкон е TikTok звезда от Съединените щати. Паулина Ринкон е модел и инфлуенсър, известен с публикуването на микс от танцови видеоклипове, клипове за синхронизиране на устни и кратки кадри на модели до над 1,3 милиона последователи. По същия начин тя е добре известна със своите комедийни видеоклипове и лайфстайл клипове с нейни съученици. Разгледайте повече за биографията, уикито, възрастта, височината, теглото, нетната стойност, връзката, кариерата и фактите на Паулина Ринкон

Бързи факти

Пълно име: Паулина Ринкон
Дата на раждане: 14 ноември 2003 г
Възраст: 19 години
Хороскоп: Скорпион
Късметлийско число: 3
Щастлив камък: Гранат
Щастлив цвят: Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак: Козирог, Рак, Риби
Пол: Женски пол
Професия: TikTok Star, Instagram Star
Държава: елен
Семейно положение: по отношение
Запознанства Леонард
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Националност американски
Братя и сестри Един брат и една сестра
Instagram Паулина Ринкон в Instagram

Възраст и биография на Паулина Ринкон

Паулина Ринкон е родена на 14 ноември , 2003 г., в Съединените американски щати. Тя е на 18 години и е от зодия Скорпион. Тя е американска гражданка.

Имената на родителите на Паулина и информацията за връзка в момента не са налични. Тя обаче има брат и сестра. По същия начин през януари 2020 г. тя сподели TikTok с по-малкия си брат. През май 2020 г. в акаунта й се появи по-малката й сестра. Освен това Паулина има кученце на име Клои. И тя често се появява на снимки в своя Instagram.По отношение на образованието и квалификациите на Паулина, имената на учебните заведения, които е посещавала или посещава в момента, са неизвестни към момента. И предвид възрастта й, тя трябва да е в гимназия, освен ако не е отпаднала и е решила да прекрати обучението си.

Височина, тегло и измерване на тялото на Паулина Ринкон

Измерванията на тялото на Паулина Ринкон, включително нейната височина, тегло, размер на гръдния кош, размер на талията, размер на бедрата, размер на бицепса и всякакви други размери, в момента не са налични и се преглеждат. Тя също има кафява коса и кафяви очи.

Паулина Ринкон с гаджето си (Източник: Instagram)

Кариера на Паулина Ринкон, професионален живот

Що се отнася до професионалния й живот, Паулина Ринкон има акаунт в TikTok, наречен pausrb_. В момента тя има повече от 1,3 милиона последователи в TikTok. Тя публикува много видеоклипове с модно съдържание на страницата си в TikTok, но също така публикува комедийни, сюжетни и синхронизиращи видеоклипове. Паулина също има значителна база от фенове в приложението TikTok. Освен това тя е натрупала общо 36,3 милиона харесвания в TikTok към момента. По същия начин видео съдържанието на Ринкон в TikTok е много забавно, забавно и интересно за гледане, а нейните видеоклипове също си заслужават.

По подобен начин Паулина Ринкон е добре известна със своите комедийни видеоклипове, танцуващи видеоклипове и изпълнения със синхронизиране на устни. Нейните видеоклипове с танци са изключително забавни за гледане. Освен това видеоклиповете, които Паулина публикува в своя акаунт в TikTok, получават много гледания, харесвания и коментари. Освен това през септември 2019 г. тя стана вирусна в TikTok с първия си дует, спечелвайки над 1 милион гледания. Тя беше представена и във верига дуети с Висенте Гомес, която публикува през януари 2020 г.

Паулина Ринкон също е много популярна в Instagram. Тя е собственик на акаунта в Instagram paulinarinconb.= В момента тя има над 31K последователи и поддръжници в приложението Instagram. Тя е добре известна в тази социална платформа със зашеметяващия си външен вид, очарователна усмивка, мода и стил, както и с невероятната си личност. По подобен начин Паулина често публикува снимки на модел и модерни тоалети на страницата си в Instagram.

Ринкон също е споделила 38 публикации на страницата си в Instagram до този момент. На 13 октомври 2019 г. тя направи първата си публикация в Instagram. Това бяха снимки, на които тя стои и позира, докато носи корона на главата си.

Връзки и отношения с Паулина Ринкон

Леонардо, гаджето на Паулина Ринкон, има връзка с нея. Двамата са споделили свои снимки в съответните си профили в социалните мрежи. Те също са високо ценени от своите фенове и последователи. В момента нямаме информация за предишните й връзки.

Социална медия

Паулина Ринкон поддържа високо ниво на активност във всичките си акаунти в социалните медии. Тя има 1,3 милиона последователи в TikTok и 31,2 хиляди последователи в Instagram.

Нетната стойност на Паулина Ринкон 2022 г

Що се отнася до печалбите и приходите на Паулина, Точната нетна стойност на Паулина Ринкон е около 2 милиона долара към октомври 2022 г , но е известно, че TikTok е нейният основен източник на доходи.

Факти

  1. Нейното щастливо число е 3.
  2. В момента има връзка.
  3. Тя обича манго.

Популярни Публикации