Коя е Мери Лин Раджкуб? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруг, брак

Мери Лин Райскуб е най-известна с ролите си в 24 като Chloe O'Brian и Mr. Sunshine като Lisa Sutton. Тя също има значителни роли във филми като The Tomorrow War и Night School. Тя също е знаменитост в социалните медии с приблизително 67 000 последователи в Instagram.

Бързи факти

Празнувано име: Мери Лин Райскуб
Истинско име/пълно име: Мери Лин Райскуб
Пол: Женски пол
Възраст: 50 години
Рождена дата: 22 юни 1971 г
Родно място: Детройт, Мичиган, Съединени американски щати
националност: американски
Височина: 1,68 м
Тегло: 66 кг
Сексуална ориентация: Бисексуален
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Матю Ралф (м. 2009)
Деца/деца (син и дъщеря): Да (Валентин Антъни Ролф)
Запознанства/приятелка (име): N/A
Гей ли е Мери Лин Раджскуб? Да (бисексуален)
Професия: актьор
Заплата: 40 на ден
Нетно състояние през 2022 г.: 10 милиона долара
Последна актуализация: юни 2022 г

Биография на Мери Лин Райскуб

Мери Лин Райскуб , най-малкото от четири деца, е родено на 22 юни 1971 г. в Детройт, Мичиган. Тя имигрира в Америка със семейството си, когато е на шест години и в крайна сметка се установява в Трентън, където завършва гимназия в Трентънската гимназия, преди да се дипломира в програмата за драма на Института по изкуства в Сан Франциско със степен бакалавър по изящни изкуства. Тя обичаше да рисува и получи бакалавърска степен в тази област.

Мери Лин Райскуб Възраст, височина, тегло

Мери Лин Райскуб , която е родена на 22 юни 1971 г., ще навърши 50 години на 9 юни 2022 г. Висока е 1,68 м и тежи 66 кг.  Мери Лин Райскуб

Мери Лин Райскуб

кариера

От 1996 до 1998 г. тя играе Мери Лу Колинс, дясната ръка на резервата, в сериала на HBO „Шоуто на Лари Сандърс“. Участвала е в Програмата за млади разказвачи като артист. Първата роля на Raiskabs е като Oompa-Loompa в продукцията на Community Theatre на Willy Wonka and the Chocolate Factory, а за първи път се появява като Raggedy Ann. Rajskub се е появявал във филми като Dude, Where’s My Car? и г-н Шоу с Боб и Дейвид. Sweet Home Alabama, Drunk Love, Mysterious Skin, Little Miss Happiness и др. Сред тях са Protected and Unsecured и Lord of Summer.

Мери е известна като най-известната артистка с ролята си в серия 24 като компютърен магьосник Клои О’Брайън. Тя има 98 200 фенове във Facebook, 51 900 последователи в Instagram и 150 200 последователи в Twitter. Мери Лин Раджкуб е американска актриса и комик, най-известна с ролята си на Клои Обриан в драматичния сериал на Fox 24. През 2017 г. Раджкуб се появява като пациент 46 в епизода Бихте ли казали, че сте уморени от обсесивно-компулсивно разстройство? на Adult Swim Dream Corp LLC. През 2013 г. Rajskub се появи в четвъртия сезон на Arrested Development като Heartfire, герой, който според Rajskub говори от сърце, но не използва думи.

По-късно тя се появява в немейнстрийм драмата Solar Cleanup (2009). Тя се появява в епизоди на Flight като номинално най-близкия спътник на Джули (Ейми Адамс) в Джули и Джулия (2009). Музикални записи на Miss Sunshine, Beck, Weezer и Sheryl Crow и ролята на дама с увредено зрение в Road Trip. Тони Райскуб е роден в Трентън, Мичиган, и е израснал в Диърборн, Мичиган.

Постижения и награди на Мери Лин Раджскуб

Ролята й на компютърния факир Клои Обриан в хита 24 на FOX спечели на шоуто награда Еми за 2006 Primetime за изключителна драма, както и награда SAG за 2006 и 2005 г. за изключително представяне на ансамбъл в драматичен сериал.

Нетната стойност на Мери Лин Раджкуб през 2022 г

Мери Лин Райскуб е талантлива актриса, която е много търсена за повечето телевизионни драми и сериали. Това й позволи да вземе разумен хонорар за ролята си, който е 40 на ден, и има нетна стойност от около милиона към юни 2022 г. Голяма част от нейното богатство произтича от успешната й кариера на хуморист, артист, художник , сценарист, артист с глас, професионален комикс, художник и режисьор.

Мери Лин Райскуб създаде солидна основа за себе си като многостранен и динамичен артист, автор и изпълнител чрез ослепителни телевизионни и филмови роли и спиращи дъха изпълнения на живо. Мери Лин Раджкуб, артистка и артистка на шеги, изглежда тихо, откакто се присъедини към актьорския състав на Mr. Show през 1995 г., и специфичните визии, които предполагат нещо забавно, се увеличават.

Мери Лин Раджскуб Съпруг, брак

Rajskub, Мери Лин Матю Ролф, нейният съпруг На 19 юли 2008 г. тя се омъжва за Матю Ролф и двойката живее в Ню Йорк. Десет години по-късно се развеждат. С бившия си съпруг тя има дете на име Валентин Антъни Ролф. Тя е вярваща християнка, която обожава кучетата. Раджскуб се среща с Дейвид Крос, който я въвежда в Mr. Show, и напуска шоуто, когато връзката им приключи след втори сезон. Тя беше един от първите членове на актьорския състав, които се появиха в Mr. Show заедно с Боб и Дейвид и напусна шоуто след втория сезон, когато се разведе с приятеля си, звездата на Mr. Show Дейвид Крос.

Популярни Публикации