Кейли Флеминг- Биография, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Кейли Флеминг е млада актриса, участвала в много американски филми. Тя е награждаван детски артист, който е участвал в редица международни филми в различни роли. Тази много талантлива юноша се появява и в други телевизионни сериали, където получава бурни аплодисменти от публиката. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Възраст на Кейли Флеминг, Гадже на Кейли Флеминг, запознанства с Кейли Флеминг, етническа принадлежност на Кейли Флеминг и още

Бързи факти

Пълно истинско име Кейли Пресли Флеминг
Име Кейли Флеминг
Псевдоним Кейли
Възраст (към 2021 г.) 14 годишен.
Професия Актьорство
Дата на раждане 28 март 2007 г. (сряда)
Място на раждане Пикаюн, Мисисипи
Сегашен адрес Пикаюн, Мисисипи, т
образование Преследване на училищно образование
Нетна стойност k-m USD (приблизително).
Националност Мисисипски
Етническа принадлежност Мисисипски
Религия християнството.
Зодия Овен
Познати езици английски, мисисипски

Възраст и ранен живот на Кейли Флеминг

Тя е родена в Пикаюн, Мисисипи, САЩ на 25 март 2007 г. Тя е израснала в Америка, заедно с родителите и братята и сестрите си. По същия начин тя е американска гражданка. Тя е от бялата етническа принадлежност. Кейли, която е само на 14 години, все още е на училище и завършва 8-ми или 9-ти клас. Сега тя е записана в Pearl River School. Известно е, че е едно от най-интелектуалните деца в училището.

Височина тегло

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Кейли Флеминг е висока 4 фута 8 инча и тежи около 52 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи.  Кейли Флеминг

Кейли Флеминг

Нетната стойност на Кейли Флеминг през 2022 г

Колко е нетната стойност на Кейли Флеминг? Кейли е натрупала значителна нетна стойност в резултат на успешната си професия. Според скорошно проучване, проведено върху нея, открихме, че тя струва 00-00 за един епизод от телевизионна програма. Въпреки това хонорарът, който иска за участие във филми, все още не е разкрит. Ние определихме приблизителната й нетна стойност въз основа на нейната професионална история и опит. Нетното състояние на Кейли Флеминг се оценява на между 90 000 и 1 милион долара към 2022 г.

кариера

Кейли, която е свързана с развлекателния сектор от 2015 г., е постигнала много в своята 6-годишна кариера. Първоначално тя привлече вниманието с ролята си на Млад Тиг в телевизионната програма. Тя беше включена в един епизод на тази програма, но след това работи върху блокбъстъра Междузвездни войни. През 2015 г. тя беше призната в ролята на Young Rey. Състоянието на Кейли изглежда я чакаше да установи актьорските си способности във филмите на Междузвездни войни, тъй като търсенето й на нови филми и сериали рязко скочи в резултат на това.

След 2015 г. тя се появява в телевизионни епизоди и филми като Memoir, Preacher, Armed Response, Hover и други. Тя е редовна в телевизионната програма от 2016 г. В това телевизионно шоу тя играе добре ролята на Джудит Граймс. Всички нейни роли са изиграни като деца актьори и никога не е имала главна роля във филм или телевизионна програма.

Кейли Флеминг Гадже и срещи

С кого се среща Кейли Флеминг? Кейли Флеминг най-вероятно е необвързан в момента. Тя все още е твърде млада, за да има връзка в този момент. Тя обаче има прекрасна личност и е прекрасна млада дама. По същия начин тя има много фенове в момента, така че няма да е изненадващо, ако влезе във връзка в бъдеще.

Популярни Публикации