Тина Арнолд се присъединява към своя приятел в пътуване за отслабване

Тина Арнолд ще се появи в 1000 Lb Best Friends заедно с най-добрата си приятелка Меган Крамплър в TLC на 7 февруари 2022 г. Тина Арнолд тръгва на пътешествие за намаляване на теглото с приятел, мотивирайки се взаимно да постигнат целта си.

Коя е Тина Арнолд?

Тина Арнолд завършва университета DeVry – Уестминстър през 2017 г. със сертификат по медицинско кодиране и таксуване. Същата година нейната статия, Body-Shaming in Today’s World, е публикувана в местния вестник Henry Neighbor Newspaper. Телевизионната знаменитост започва да пише самостоятелно публикувани романи, защото това е желанието на сърцето й. Нейните самостоятелно публикувани романи „Сладък фенер“ (13 септември), „Счупен фенер“ (9 октомври) и „Друг живот“ (11 октомври) събраха последователи през 2019 г.

 Тина АрнолдАрнолд също ще завърши университета Ашфорд през 2020 г. с асоциирана степен по образование и преподаване в ранна детска възраст. Вторият й материал, Изправяне на стереотипите на хората с наднормено тегло, беше публикуван в Barrow News-Journal на 4 август 2021 г. Арнолд в крайна сметка реши да се присъедини към своя много близък приятел от детството Крамплер в шоуто и да се стреми към здравословно тегло като истински Стрелец който обича да опитва нови неща.

Тина Арнолд се присъединява към своя приятел в пътуване за отслабване

Съпругата и майка на четири деца, която е живяла в самоналожен пашкул през по-голямата част от живота си в зряла възраст, която сподели историята си в статията си в Linkedin за нейното пътуване от 1000 LB Най-добри приятели, е благодарна, че участва в програмата, защото е помогнала научава, че е добре да бъде себе си.

Арнолд се стреми да отслабне благодарение на програмата, каза тя пред People:

Искам да мога не само да бъда тук за семейството си за по-дълъг период от време, но и да виждам децата на децата си. Най-малкият ми е на осем години и аз съм стоял настрани през по-голямата част от живота му, неспособен да тичам и да си играя с него. Неговото енергийно ниво винаги е над небето и не мога да го сравним на нито едно ниво, а искам да мога.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Тина Арнолд (@tina1kbf)

Арнолд също така вярва, че програмата ще промени възприятията на хората и ще им помогне да осъзнаят, че мазнините не са по-малко от. Арнолд каза на People за борбите си за отслабване:

Ние сме хора, умни дами, които са амбициозни. Имаме амбиции и те не просто седят на задните ви части цял ден и ядат нездравословна храна. Ние се храним доста добре през повечето време; просто телата ни реагират по различен начин.

41-годишната жена, която е омъжена за Джони Арнолд от 19 години, започна усилията си за намаляване на теглото през 2021 г. Тя дори свали близо 80 килограма, преди да го възвърне. Този път обаче Арнолд е мотивиран да намали теглото си в 1000 Lb Best Friends на TLC, за да живее здравословен живот.

Популярни Публикации