Коя е Холи Анна Рамзи? Всичко, което трябва да знаете за нея

Холи Анна Рамзи е дъщерята на известния готвач, ресторантьор, писател и телевизионна личност Гордън Джеймс Рамзи. Тя е телевизионна личност, модел и сензация в социалните медии.

Бързи факти

Пълно име Холи Анна Рамзи
Първо име Холи
Презиме Анна
Фамилия Рамзи
Професия телевизионна личност, модел и звезда в социалните медии
Националност британски
Град на раждане Лондон
Държава на раждане Великобритания
Бащино име Гордън Джеймс Рамзи
Баща професия известен готвач, ресторантьор, писател и телевизионна личност
Име на майката Тана Рамзи
Професия майка автор и телевизионен оператор
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Козирог
Семейно положение Неженен
братя и сестри Меган Рамзи, Джак Скот Рамзи и Матилда Рамзи
Дата на раждане 12000

Слухове за среща с гадже Бруклин Бекъм

Семейството на Рамзи и семейството на Бруклин са близки роднини. Те имат наистина тясна връзка с всеки един от членовете. Бруклин Бекъм е най-големият син на покойната футболна звезда Дейвид Бекъм. Бруклин е известен със своите любовни връзки. Говореше се, че Холи и Бруклин се срещат, въпреки че никога не са потвърдили твърденията.

Те често са виждани да пият заедно в клубове и барове. Не е ясно дали са гадже и приятелка. Холи публикува тяхна снимка в Instagram и му пожела честит 21-ви рожден ден на 4 март 2020 г. Те образуват отлична двойка. Гордън каза в интервю, че децата на Рамзи и Бекъм са се съгласили да не излизат един с друг.  Холи Анна Рамзи

Холи Анна Рамзи (Източник: google)

Нейният баща

Гордън Рамзи, пълно име Гордън Джеймс Рамзи, е роден в Джонстън, Шотландия на 8 ноември 1966 г. Той е британски гражданин. Има трима братя и сестри. Семейството му се премества в Лондон, когато той е на пет години. Той е най-известният британски готвач. Той стана известен, след като участва в редица известни телевизионни програми, включително Hell’s Kitchen, Master Chef, Ramsay’s Kitchen Nightmares и много други.

Нейната майка

Майка й също е известна фигура. Кайетана Елизабет Рамзи, по-известна като Тана Рамзи, е писателка и телевизионна водеща. Тя е родена в Кройдън, Лондон, Англия на 23 август 1974 г. Крис Хътчесън, баща й, е бизнесмен. Тя беше инструктор по Монтесори. Тя беше домакин на готварската програма „Market Kitchen“.

Бракът на нейните родители

Родителите й се женят на 21 декември 1996 г. Бракът им върви добре и все още няма слухове за развода им. Те се допълват добре. Двамата имат общо пет деца. Двойката прекарва времето си между Лондон и Лос Анджелис. Те са женени от 23 години и имат две деца. Холи сподели снимка на родителите си на 22-ата им годишнина от сватбата на 21 декември 2018 г., заедно с прекрасно послание. „Честита 22-ра годишнина от сватбата…“

Семеен момент

Отиват заедно на почивка. Тяхната връзка е много силна. Тя публикува снимка на семейството си в Instagram и пожела на всички Весела Коледа. На тази снимка момичетата са облечени в карирани панталони и черна тениска, докато мъжете са облечени в сива тениска и същите маратонки.

  Холи Анна Рамзи

Холи Анна Рамзи (Източник: Google)

Относно програмата на Гордън Рамзи

Джими обсъжда програмите на Гордън Рамзи Hell’s Kitchen и Gordon Ramsay’s American Road Trip, и двете излъчени по Fox. Джими беше шокиран да види Гордън спокоен, тъй като не крещи много, вероятно защото децата на Гордън му крещят повече. Говорейки за деца, Гордън го запозна с последния член на семейството си, мопс на име Трюфел.

Гордън е баща на пет деца. Според него Оскар е последният шанс на индустрията. Най-голямата му дъщеря работи в сферата на връзките с обществеността, средната му дъщеря, Холи Анна Рамзи, се занимава с мода, Тили е в почивка, а Джак се присъедини към Кралските морски пехотинци. Гордън заяви, че е било необичайно, когато е обсъждал ресторантьорската си компания по време на епидемията и как се е справял с персонала и труда.

  Холи Анна Рамзи

Холи Анна Рамзи (Източник: Google)

Най-важното за него беше да бъде близо до служителите, да осигурява сигурност и да поддържа връзка чрез Zoom сесии. Някои клиенти и наемодатели, каза той, са били изключително подкрепящи, докато други не. Джими беше изненадан, когато разбра, че Гордън е бил по телевизията през последните 20 години. Говорейки за това, Гордън вярваше, че телевизията ще унищожи кариерата му, тъй като той беше истинският готвач, а не телевизионният готвач.

Гордън Рамзи направи непристойна забележка на София Вергара.

Гордън направи няколко неуместни забележки за София Вергара в The Tonight Show с Джей Лено през 2010 г. Когато интервюто беше възобновено през 2019 г., той получи много критики. Когато София разказа виковете на Лено, твърдейки, че никога не е крещяла така в реалния живот, Гордън я прекъсна и попита дали е крещяла така в спалнята. Лицето на София издаваше неудобството й. По-късно той направи забележка за това, че тя яде пица и се подигра на детето на Вергара, Маноло, като й каза, че името му звучи като боя.

Нетна стойност

Родена е в заможно семейство. Баща й има нетно състояние от 220 милиона долара към октомври 2022 г и печели 60 милиона долара всяка година. Богатството на Гордън идва от неговата ресторантьорска компания и уменията му като готвач. Той е и телевизионна личност със заплата от 5 000 за всеки епизод. През 1998 г. той отваря първия си ресторант, Restaurant Gordon Ramsay, в Челси.

След това той разшири своя ресторант до много места в Европа и по целия свят. Досега той е получил много важни награди. През 2006 г. кралица Елизабет му дава почетната титла Офицер на Ордена на Британската империя (OBE).

Също така знайте за Нетна стойност на Кейти Рос, биография, възраст, националност, съпруг

Любопитни факти

  • Тя е родена на 1 януари 2000 г. в Лондон, Англия.
  • Нейната националност е британска.
  • Меган Рамзи, Джак Скот Рамзи, Матилда Рамзи и Оскар Рамзи са нейни братя и сестри. Нейният брат близнак Джак е една минута по-млад от нея.
  • Оскар, нейният най-малък брат, е роден през април 2019 г.
  • Тя подписа с агенция за модели, за да продължи кариера на модел.

Популярни Публикации