Бащата на Ший Джонстън е прекарал детските си дни във ферма

Шей Джонстън е син на Шон Джонстън. За да предоставим кратко описание на индивида, той е известен като канадския филмов актьор, известен с ролята си на Джак Бартлет в драмата Heartland.

Бързи факти

Пълно име Шей Джонстън
Първо име Шей
Фамилия Джонстън
Професия Дете на знаменитост
Националност канадски
Държава на раждане Канада
Бащино име Шон Джонстън
Баща професия актьор
Име на майката Сю Джонстън
Професия майка актриса
Полова идентичност Мъжки
Братя и сестри Вземете Джонстън

За кого се ожени бащата на Ший?

Тъй като Ший е детето на Шон, как се казва майка му? Шон, актьор, е женен за Сю Джонстън, също актриса. Актрисата е известна с ролите си в Brookside и The Royle Family. Те имат прекрасен семеен живот и г-н Джонстън често е виждан да качва семейни снимки в сайтовете за социални мрежи. В момента те живеят в Калгари, Алберта, и са създали страхотно приятелство. Дори художникът твърди, че животът след брака не е нищо повече от романтичен разказ с приятна доза комедия.

  Шей Джонстън

Шей Джонстън (Източник: Google)Баща му се срещна с майка му в ресторант

Вече знаем за брака на двойката, но как започна? Нека се върнем назад във времето, когато се срещнаха за първи път. За начало двойката се срещна в ресторант в Алберта. Нямаше информация за любовното им минало, но те бяха привлечени един от друг и се влюбиха. Те почти се бяха срещали известно време и прекараха своя прекрасен ден в много лична обстановка с присъствието само на най-близките им приятели и семейството.

Работата на бащата на Ший преди сватбеното пътуване

Бащата на Ший започва професионалната си кариера преди три десетилетия, през 1990 г. За разлика от други, той дебютира в (канадския) филм на ужасите Blood Clan. Второто предложение, което получи, беше уникално; този път филмът беше описан като приключение, озаглавено Г-жа Мечка. Третият филм, в който участва, Supervolcano, с участието на Мат, не беше толкова страхотен. По време на кариерата си той се появява в куп филми. Той също така се появява в редица телевизионни предавания, включително Jake and the Kid, Traders, Mentors и много други.

Шон Джонстън е израснал във ферма, нали?

Актьорът е роден в Понока, Алберта, Канада. Очарователна черта на индивида е, че той е от канадска националност и се придържа към кавказката бяла етика. Повечето от нас трудно биха приели, че актьорът е израснал във ферма. Да, това е между Едмънтън и Ред Диър. Това е доста страхотно, нали?

  Шей Джонстън

Шей Джонстън (Източник: Google)

Той също така се е занимавал със спортове като баскетбол и е работил в отдел на финансите на Алберта. Освен това, той има склонност към модната фотография, за която се премества в Торонто през 80-те години, но впоследствие приема договор за моделиране. Освен това той имаше силен интерес към актьорството и се записа в Red Deer College.

Родители на две прекрасни момчета

До момента в медиите не е изтекла много информация за личния им живот. Те обаче имат две деца, две момчета на име Шей и Кейл Джонстън. Можем обаче да предположим, че те имат силна връзка, откакто Шон (баща) написа в Туитър през 2016 г., че синът му го е довел на плейофна игра на Oil Kings. Забелязахме също Ший и баща му в тийзър изображение.

Нетна стойност

Тъй като финансовото минало на Ший не може да бъде проследено, баща му, Шон, е добре известно име в историята на филма. Шея Джонстън има обща нетна стойност от 1 милион долара към 2022 г.

Популярни Публикации