Феновете на AGT бяха притеснени, след като Хауи Мандел внезапно напусна съдийската комисия

На 14 юни 2022 г. започна третият кръг от прослушванията на сезон 17 на America's Got Talent. Както обикновено, четиримата съдии, Саймън Коуел, Хайди Клум, София Вергара и Хауи Мандел, седнаха на съдийската маса и отправиха решаваща критика към изпълнителите. Зрителите обаче откриха, че Мандел отсъства от журито след първия час на предаването. Хауи Мандел не се чувства добре, така че няма да бъде тук тази вечер, каза водещият Тери Крюс. Въпреки това нито той, нито съдиите, нито шоурънърите обясниха отсъствието си. В резултат на това поддръжниците се разтревожиха и попитаха какво се случи с „Америка търси талант 2022“, Хауи Мандел?

Мандел, за щастие, беше добре и беше болен от COVID-19 по време на стрелбата, така че трябваше да се отдръпне. В отсъствието на Хауи Крюс заяви, че вместо нормалните три „да“, състезателите ще се нуждаят само от две. Но не беше необходимо, тъй като и трите мерки бяха одобрени. Мандел се пошегува за изчезването си в Twitter на 15 юни 2022 г.: Съжалявам, всички, но бихте ли ме покрили тази вечер?

Прослушванията бяха предварително записани преди началото на предаванията на живо и след това съдията се възстанови от COVID. Въпреки че Мандел информира поддръжниците си, че е добре, няколко изразиха тревогата си за здравето му в Twitter. Хауи Мандел

Липсваш ми, Хауи, каза един почитател. Надявам се, че всичко върви добре за вас в момента. #AGT @howiemandel. Хауи имаше ли някакъв вид Covid или нещо подобно? Къде е записано това? попита друг. Не можахте да намерите резервно копие, което да замени Хауи, ако се разболее? каза трети почитател. Мандел дори отговори на няколко от туитовете.

Хауи Мандел обсъжда своята диагноза COVID

Въпреки че съдията от AGT не каза кога е получил COVID, имаше слухове, че Мандел току-що е излязъл от карантината в края на април 2022 г. Мандел каза пред TMZ Live, че е с облекчение, че е излязъл от карантината и че Covid-19 има по-голямо въздействие върху емоционалното му здраве, отколкото върху физическото му здраве. Мандел се разболя, докато присъстваше на наградите Kids’ Choice. Той подчерта, че въпреки че физическите симптоми не са вредни, страничният ефект върху психичното му здраве е значителен.

 Хауи Мандел

Все още чувствам, че се примирявам с лудостта. Аз не съм се шегувам. Станах доста нещастен и тревожен. Да се ​​разсейвам е единственото ми лекарство както за физическото, така и за емоционалното ми благополучие. Не можете да се отпуснете за 10 дни в стая сами, продължи Мандел.

Тогава той каза, че да бъдеш податлив на психичното здраве днес е по-важно от всякога. Съдията винаги е бил честен за борбите си с психичното здраве, разкривайки, че е страдал от тежка тревожност и обсесивно-компулсивно разстройство през по-голямата част от живота си. Той посещава консултации и приема лекарства, за да го държи под контрол, но според неговия опит способността да говори за това е най-доброто лечение. Мандел каза, че е било полезно да се обсъди психическото му състояние.

Популярни Публикации