Кой е Антонио Тарвър? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, брак

Антъни Тарвър е добре позната американска личност, която е била професионален боксьор от 1997 до 2015 г. Той е спечелил няколко световни титли в полутежка категория, включително WBA, WBC, IBO и IBF.

Той също се състезава на Олимпиадата през 1996 г., Панамериканските игри през 1995 г. и Националния шампионат на Съединените щати през 1995 г. Освен това Антонио е боксов коментатор и се е появявал във филм.

Бързи факти

Празнувано име: Антъни Тарвър
Истинско име/пълно име: Антъни Дийн Тарвър
Пол: Мъжки
Възраст: 53 години
Рождена дата: 21 ноември 1968 г
Родно място: Орландо, Флорида, Съединени щати
националност: американски
Височина: 1,88 м
Тегло: 89,7 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Денис Тарвър (м. 1999 г.)
Деца/деца (син и дъщеря): Да (Антонио Тарвър младши)
Запознанства/приятелка (име): N/A
Антонио Тарвър гей ли е?: не
Професия: Бивш боксьор, коментатор
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 1,5 милиона долара
Последна актуализация: юни 2022 г

Биография на Антонио Тарвър

Антъни Тарвър е роден на 21 ноември 1968 г. Посещава гимназията Boone за гимназиалното си образование. Антонио се влюбва в бокса на десетгодишна възраст. Това се случи, когато той се би с Рой Джоунс младши, който помогна на Антонио да стане известен и известен боксьор в бъдеще. Освен това малко се знае за ранния живот на Антонио Тарвър.Антонио Тарвър Възраст, височина, тегло

Антъни Тарвър е роден на 21.11.1968 г., към днешна дата 15.06.2022 г. е на 53 години. Висок е 1,88 м, тежи 89,7 кг.

  Антъни Тарвър

Антъни Тарвър

кариера

Антонио прави професионалния си дебют в бокса на осемгодишна възраст през 1997 г. На Blue Horizon във Филаделфия той дебютира с нокаут във втори рунд. Антонио видя цветовете на успеха по време на ранната си кариера, когато спечели 16 битки, 14 с нокаут. В Лас Вегас през 2000 г. той победи Ърнест Матийн с нокаут. През същата година Антонио претърпя първото си поражение срещу Ерик Хардинг в Мисисипи.

Две години по-късно Антонио победи Реджи Джонсън, двукратен световен шампион в категорията. След това Антонио защити титлите си на WBC и IBF в полутежка категория срещу Монтел Грифин. Тук Антонио получи първата си световна титла. Рой Джоунс младши, кралят на бокса, беше победен от Антонио Тарвър във вълнуваща битка през 2003 г. Но това не беше краят на историята. През 2004 г. е насрочен реванш. Когато Антонио се би с Рой и спечели, той спечели огромна популярност и моментална знаменитост в този град.

Той дори беше помолен да се появи на корици на популярни списания като Ring и KO. В този момент Антонио стана съ-домакин (за едно телевизионно предаване) на финалите в петък вечер на ESPN.

Антонио имаше лоша година през 2004 г., когато WBC му отне световната титла, защото той избра да се бие с Glenn Johnson, а не със задължителния претендент на WBC. WBA дори му беше отнела титлата Супершампион.

Този инцидент не намали славата на Антонио или Глен Джонсън, тъй като беше високо оценено, че двамата боксьори избраха да се бият помежду си, вместо да се поддадат на натиска на санкциониращите бокс органи. Антонио, от друга страна, не спечели битката си срещу Глен Джонсън. Антонио спечели третата си битка срещу Рой Джоунс младши Ким през 2005 г. във Флорида.

На следващата година Антонио се изправи срещу Бърнард Хопкинс за световната титла в средна категория. Това обаче се случи срещу Антонио Тарвър и той претърпя масивна загуба. Тогава Антонио реши да остане извън ринга близо година. Той се завърна на ринга през 2007 г. и победи Елвир Мурики. Той продължи да се бие с Дани Сантяго, докато не си върна титлата на IBF, като победи Клинтън Уудс. В допълнение към професионалната си боксова кариера, той играе шампиона в тежка категория Мейсън Диксън във филма Роки Балбоа.

Съпругата на Антонио Тарвър, брак

Антъни Тарвър получава множество награди за успешната си боксова кариера. Наградата ESPY за най-добър боксьор е едно такова отличие. Той привлече вниманието, особено когато се изправи срещу краля на паунда за паунда Рой Джоунс младши.

Нетната стойност на Антонио Тарвър през 2022 г

Антонио има нетна стойност от 1,5 милиона долара към юни 2022 г. Славата му на боксьор допринесе значително за нетната му стойност. Прави пари и като боксов коментатор и анализатор, както и като се снима във филм.

След кратка пауза в кариерата си през 2015 г., Антонио обяви завръщането си през 2021 г. Той трябваше да се бие с Франк Мир, но Антонио по-късно се отказа от битката. Това беше последната дума за Антонио. Очакваме с нетърпение да научим повече за него в бъдеще.

Антонио Тарвър Съпруга, брак

За съжаление има малко информация за личния живот на Антонио Тарвър. Всичко, което знаем е, че той е женен за Дениз от 1999 г. и двойката има син на име Антонио Тарвър младши.

Популярни Публикации