Сара Добрик - възраст, гадже, нетно състояние, тегло, височина, религия

Sara Dobrik е американски журналист, който работи за Sirius XM и репортаж за автомобилни състезания. Тя е по-малката сестра на интернет сензацията Дейвид Добрик и се появява в няколко негови публикации в YouTube. Сара Добрик също е добре позната в уебсайта за синхронизиране на устни TikTok. Научете повече за Sara Dobrik Възраст, биография, Wiki, тегло, височина, връзка, гадже, социални медии, нетна стойност, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име: Sara Dobrik
Дата на раждане: 5 август 2006 г
Възраст: 15 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 3
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Женски пол
Професия: Звезда в социалните мрежи
Държава: Съединени щати
Семейно положение: единичен
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Рус
Височина: 5 фута 7 инча
Тегло: 60 кг
Родно място Чикаго, Илинойс
Националност американски
образование Гимназия Върнън Хилс
баща dobrick stick
Братя и сестри (Три) Дейвид Добрик, Тоби Добрик, Естер Добрик
Instagram Sara Dobrik Instagram
Марки N/A
Хоби Туризъм, Колоездене

Сара Добрик Био, възраст, семейство

Тя е родена в Чикаго, Илинойс, на 55 август 2006 г. под зодиакалния знак Лъв. Сара Добрик също е a 15 годишно момиче . Паво Добрик е името на баща й, но името на майка й не се посочва.

Тя също има трима братя и сестри: Дейвид (по-голям брат), Естер (по-голяма сестра) и Тоби (по-малък брат) (по-малък брат). Освен това тя е осиновената сестра на Дейвид. Сара е гражданин на Съединените щати.Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висока е Сара Добрик? Тя е висока 5 фута 7 инча или 1,67 метра или 167 сантиметра. Тя тежи приблизително 60 кг (121 фунта). Освен това тя има прекрасни топли кафяви очи и руси кичури. Какви са телесните мерки на Сара Добрик? Тя често зарадва феновете си, като публикува свои снимки на модел в Instagram и те изглеждаха щастливи да споделят благодарността си за актуализацията на нейните снимки. Размерите на тялото й са 36-28-40 сантиметра. Тя има размер на чашката на сутиена 36 C.

  Sara Dobrik

Сара Добрик позира за снимка Източник: Instagram

Сара Добрик Нетна стойност и социални медии

Каква е нетната стойност на Сара Добрик? Тя участва в Instagram и TikTok, когато става въпрос за нейната дейност в социалните мрежи. Тя обаче има частен акаунт в Instagram с 1k абонати. По същия начин тя има значителни последователи в TikTok под акаунта @sara dobrik. В резултат на това тя вече има над 407,6 хиляди фенове и над 2,8 милиона гледания.

Приходите й не са особено високи, тъй като тя е растяща звезда в социалните мрежи. Брат й, от друга страна, си изкарва уважаван живот чрез работата си в социалните медии. Смята се, че нетната му стойност е около 7 милиона долара към октомври 2022 г . В резултат на това неговият разкошен дом в калифорнийските хълмове допринася за нетната му стойност. Къщата е проектирана през 50-те години на миналия век и той я закупува през 2017 г.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Сара Добрик стана известна като по-малката сестра на интернет звездата Дейвид Добрик. От време на време той я представяше в канала си в YouTube. Дейвид, нейният приятел, започна като Viner и прави влогове в канала си в YouTube от края на 2014 г. До 2019 г. той се утвърди като де факто лидер на влиятелната YouTube група The Vlog Squad. В YouTube Дейвид има над 17,9 милиона зрители, а в Instagram той има над 13 милиона фенове. Освен това той спечели няколко отличия за своята креативност и присъствие в социалните мрежи. Сара участва и в редица публикации в YouTube, включително МОЯТ ОСИНОВЕН БРАТ/СЕСТРА!!, МОИТЕ БРАТЯ/СЕСТРА ОТГОВАРЯТ НА ВЪПРОСИ ЗА МЕН!! и други.

Освен това тя получи положителна обратна връзка за своите умения и способности, показани на уебсайта за синхронизиране на устни TikTok. От началото на 2019 г. тя споделя видеоклипове в TikTok. Първият й видеоклип в TikTok също беше пуснат на 44 март 2019 г. Тя постепенно стана известна в TikTok, където сега има 407,6 хиляди последователи и почти 2,8 милиона харесвания.

Тя обикновено използва уебсайтовете, за да споделя кадри от POV, танци и синхронизиране на устни. I'm bichass дори благодаря, че ме направихте повече фенове от toby, написа тя в профила си в TikTok. Нейните видеоклипове са очарователни и забавни за гледане.

Гадже и срещи

Кое е гаджето на Сара Добрик? Сара Добрик най-вероятно е необвързана в момента. Тя все още е в ранна си юношеска възраст, но е ясно, че не се е омъжила и не е имала деца. Тя не е много прозрачна с личния си живот в социалните медии. В резултат на това има mp подробности за нейните връзки. Тя обаче може да си партнира със сладко парче в близко бъдеще.

Факти

  • Сара Добрик е американска журналистка, която работи за Sirius XM и съобщава за моторни състезания.
  • Тя е по-малката сестра на интернет сензацията Дейвид Добрик и се появява в няколко негови публикации в YouTube.
  • Тя също е добре позната на уебсайта за синхронизиране на устни TikTok.
  • До 2019 г. той се утвърди като де факто лидер на влиятелната YouTube група The Vlog Squad.

Популярни Публикации