Best In Dough Сезон 1 предстои да бъде пуснат на Hulu

Best in Dough обединява обсебени от пица участници от всички сфери на живота, за да се състезават в изработването на необичайни ароматизирани пици и стилове за пица за шанс да спечелят 000. Първите три епизода на Best in Dough ще бъдат достъпни на Hulu в понеделник, 19 септември в 00:01 ч. ET, а следващите три епизода ще бъдат достъпни на същата платформа следващия понеделник, 26 септември. Последните четири епизода ще бъдат достъпни на Hulu на 3 октомври в 00:01 ч. ET.

Водещ на епизода ще бъде Адам Уелс, бивш кандидат-ерген и любител на пица. Главният готвач Даниеле Удити ще служи като главен готвач на шоуто, докато съдиите ще включват готвача Мили Пиъртри, кулинарния инфлуенсър Юнджи Ким и пекаря Брайън Форд.Състезания за най-добър в тестото, предизвикателства за правене на пица и др

Всеки епизод на Finest in Dough ще има трима състезатели с подобен опит, кариера или възраст, които се опитват да изпекат най-добрите пици, за да спечелят 000 и титлата Best in Dough. Адам Уелс, водещият, ще постави участниците през два жестоки кръга на предизвикателства. Задачите, както е показано в тийзъра, могат да варират от използване на тесто до производство на пица или кексчета за пица. Всяка задача ще подтикне участниците да създадат умопомрачителни каши за пица с различни вкусове.

 Най-добър в тесто

Първите три епизода на Best in Dough, чиято премиера ще бъде на 19 септември, ще изправят едни срещу други Nonnas (италиански баби), влиятелни лица в социалните медии и питмайстори. Следващите три епизода ще покажат ожесточени битки за приготвяне на пица между местни изскачащи пицари в Съединените щати, световни шампиони готвачи на пица и студенти.

Трима майки-дъщери отбора, трима готвачи от Мексико, Япония и Бразилия, трима готвачи от Средния Запад (Чикаго, Кливланд и Детройт) и трима изискани готвачи ще се състезават за производството на най-добрата пица в последните четири епизода на шоуто.

Кой е Уелс Адамс, водещият на Best in Dough?

Уелс Адамс, професионален радиодиджей от Монтерей, Калифорния, е роден през 1984 г. Уелс участва в The Bachelorette Season 12, но беше отстранен след срещата си един на един с Джоел Флетчър през шестата седмица. По-късно той участва в сезон 3 на Bachelor in Paradise, но беше отстранен след развода си с Ашли Яконети. В четвъртия сезон той поема Хорхе Морено като барман в хотела, пост, който заема четири сезона.

От 2017 г. Уелс Адамс се среща с актрисата от Модерно семейство Сара Хайланд. Двамата предложиха брак през 2019 г. и възнамеряваха да се оженят през август 2020 г. Въпреки това, поради епидемията от covid-19, те отложиха плановете си и в крайна сметка се ожениха на 20 август 2022 г.

 Най-добър в тесто

Уелс каза на People в интервю:

Мога честно да кажа, че никога не съм се забавлявал толкова много или съм придобивал толкова много тегло, както докато работех върху Best in Dough. Хостингът беше абсолютно прекрасна работа! В свят, в който никой не може да се съгласи за нищо, всички можем да се съгласим с едно нещо: пицата е най-добрата, а тази програма е огромно парче от рая.

Адамс също е участвал в GMA3: Strahan, Sara и Keke, както и The Kendall K. & Friends Show. Той е домакин на подкаста „Your Favorite Thing with Wells & Brandi“, който води съвместно с Бранди Сайръс.

Популярни Публикации