Коя е Leelee Sobieski? Wiki, възраст, съпруг, височина, нетно състояние, кариера

Джудит Рудабет Бивша американска актриса и художничка Глория Елсвета. Тя постигна слава в ранна възраст. Тя е участвала във филми, включително Eyes Wide Shut, Deep Impact, Joy Ride, The Glass House и Never Been Kissed, докато е била тийнейджърка. За работата си в телевизионния филм 'Жана д'Арк' тя е номинирана за 'Златен глобус' и 'Еми'. Освен това тя получи номинация за Златен глобус за изключителната си работа в минисериала Uprising. До 2012 г. тя се появява в редица филми и телевизионни предавания, преди да се пенсионира. По-късно тя се концентрира върху преследването на кариера в изкуството. Leelee Sobieski може да ви е добре позната, но знаете ли точната й възраст и височина?

Бързи факти

Празнувано име: Лили Собиески
Истинско име/пълно име: Лиляне Рудабет Глория Елсвета Собиески
Пол: Женски пол
Възраст: 39 години
Рождена дата: 10 юни 1983 г
Родно място: Ню Йорк Сити, САЩ
националност: американски
Височина: 5 фута 5 инча
Тегло: 65 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруг/съпруг (име): Адам Кимел

(м. 2010 г.)

Деца/деца (син и дъщеря): две
Запознанства/гадже (име): ЧЕ
Leelee Sobieski лесбийка/гей ли е?: не
Професия: американска актриса
Заплата: ЧЕ
Нетно състояние през 2022 г.: 8 милиона долара

Биография на Leelee Sobieski

На 10 юни 1983 г. се ражда Leelee Sobieski. Лилиан Рудабет Глория Елсвета Собиески е истинското й име. Тя е родена от Жан и Елизабет Собиески в Ню Йорк, САЩ. Баща й е известен художник от френски произход и бивш актьор. Майка й също е член на филмовата индустрия. Работила е по създаването на сценарии и режисирането на филми. Робърт е по-малкият брат на Лили. Лийли е от семейство със смесена раса. Нейните баба и дядо идват от различни расови и национални среди. Семейството й е доста либерално и артистично. Тя започва да се интересува от рисуване в ранна възраст. Винаги се е надявала да има творческа професия за кариера.Баща й имаше най-голямо влияние върху развитието й като личност. Въпреки че е започнал кариерата си като актьор, той в крайна сметка става филмов артист. Тя искаше да бъде визуален артист като баща си, който й служи като вдъхновение. Започва да рисува самостоятелно в допълнение към посещенията на изложбите на баща си. Един ден тя беше в кафене в Ню Йорк, когато агент дойде при нея и й предложи да участва във филм. Тя даде приятен отговор. Тя започва актьорската си кариера по този начин. Тя отиде в училище Trevor Day през 2001 г. Тя се записа в университета Браун, за да получи степен по литература и изобразително изкуство.

Възраст, височина и тегло на Leelee Sobieski

Лили Собиески е родена на 10 юни 1983 г., което я прави на 39 години към днешна дата, 1 юли 2022 г. Тя е висока 5 фута 5 инча и тежи 65 килограма.

  Лили Собиески

Лили Собиески

Кариера на Leelee Sobieski

Лийли е бивша американска актриса, най-известна с ролите си в „Стъкленият дом“ и „Широко затворени очи“. Тя направи своя актьорски дебют в телевизионния филм A Horse for Danny, когато беше само на 12 години. Друг телевизионен филм, озаглавен Reunion, дебютира през 1994 г. A Soldier’s Daughter Never Cries, Eyes Wide Shut и Deep Impact всички получиха похвали за нейната актьорска игра.

Тя прави своя актьорски дебют в Чарли Грейс в средата на 90-те години. Нейното изключително представяне беше представено в минисериала от 1999 г. „Жана д'Арк“. Следващият й телевизионен филм, озаглавен Uprising, дебютира през 2000 г. Тя участва предимно в независими филми през 2000-те, включително Walk All Over Me и Lying. Тя избягваше да ходи на кино. Тя беше похвалена за изключителния си портрет на Channe Willis, за който беше номинирана както за награда за млад артист, така и за награда на Чикагската асоциация на филмовите критици.

Тя получи значителен телевизионен пробив през 1999 г. с минисериала 'Жана д'Арк'. Тя имаше главната роля на Света Жана в този сериал. Този минисериал беше невероятно успешен. Тя получи няколко номинации за Еми и Златен глобус. Тя също беше номинирана за Златен глобус, награда Сателит и Primetime Emmy за отличното си представяне в този сериал.

Leelee Sobieski Net Worth

Тя имаше нетна стойност от почти 8 милиона долара към юли 2022 г. Тя привлече много популярност и възхищение от обществеността в резултат на забележителните си изпълнения във филми и телевизионни предавания. Нейният основен доход идва от нейните главни и поддържащи роли във филми.

Лийли е добре позната актриса в американските филми и телевизия. Тя получи множество номинации по време на актьорската си кариера. Тя беше обожавана от мнозина, защото имаше склонност към актьорството от малка. Тя разви огромен фен, благодарение на отличната си кариера.

Leelee Sobieski Съпруг, брак

Лили Собиески е майчин говорител на френски, който е взела от баща си. В края на 2000-те Лийли се среща с актьор на име Матю Дейвис. Те се ожениха през 2008 г. За съжаление, след една година те се отчуждиха и се разведоха.

Собиески започва да се среща с Адам Кимел, моден дизайнер, през 2009 г. Той е син на Мартин Кимел, американски предприемач на недвижими имоти. Те размениха обети през май 2009 г. През юли 2009 г. двойката направи публично изявление за годежа си. Луизана Рей, тяхната дъщеря, им се роди. Нейното раждане се случи през декември 2009 г. Мартин, синът на двойката, се роди през август 2014 г. Тя ми каза в интервю, че скоро ще спре да се снима във филми, за да може да посвети цялото си време на децата си.

Популярни Публикации