Антъни - Възраст, приятелка, височина, нетно състояние, националност

Еклипсис е добре позната личност за игри в YouTube, която е добре известна със своя канал. Eclihpse има голям брой последователи в социалните медии. Научете повече за нетната стойност на Антъни, биографията, възрастта, националността, приятелката, височината, Instagram, кариерата

Бързи факти

Пълно име: Антъни
Дата на раждане: 23 януари 1999 г
Възраст: 23 години
Хороскоп: Водолей
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Аметист
Щастлив цвят: Тюркоаз
Най-доброто съвпадение за брак: Водолей, Близнаци, Стрелец
Пол: Мъжки
Професия: YouTuber, звезда на Instagram, личност в игрите
Държава: елен
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 0K - милион
Цвят на очите Светлокафяво
Цвят на косата кафяво
Националност американски
Братя и сестри един (Ник Марасович)
Twitter Антъни Туитър
Youtube Антъни Youtube
Instagram Антъни Instagram
Лична мрежа Лична мрежа на Антъни

Биография на Eclihpse

Антъни е истинското име на Eclihpse. Той е роден в САЩ на 23 януари 1999 г . В момента той е на 23 години и Водолей. Ник Марасович е брат на Еклипс. Освен това той не е разкрил никаква информация за семейния си произход. Няма информация и за образованието му. Можем да приемем обаче, че е завършил гимназия.

Височина и тегло на Eclihpse

Колко висок е Eclihpse? Eclihpse е със среден ръст и здрава структура на тялото. Той не е разкрил точния си ръст или тегло пред обществеността. По същия начин не е предоставена информация за другите му телесни измервания, като гърди-талия-ханш, размер на обувките, размер на роклята и т.н. Освен това има светлокафява коса и кафяви очи.  Еклипсис

Eclihpse (Източник: Instagram)

Eclihpse Професионална кариера

Антъни е гейминг личност в YouTube, най-известен със съдържанието на своя канал „Eclihpse“. Той е добре известен там със своите игри и монтажи на Clash Royale. Eclihpse също разкри истинското си име като Anthony, твърдейки, че го е изписал неправилно, когато е създавал канала си в YouTube, и то автоматично се коригира на Eclihpse, така че той го запази.

Освен това, един от най-популярните му видеоклипове, КАКВО СЕ СЛУЧВА, АКО ОГЛЕДАТЕ CLONE SPELL в Clash Royale!?!?, получи над 5,1 милиона гледания. Видеото е озаглавено Clash Royale – *НАЙ-ДОБРИТЕ* тестета за спечелване на ПОВЕЧЕ трофеи! Видеото, невероятни колоди 1700+ трофея! (CR Arena 1-6 EASY), има над 1,5 милиона гледания. Освен това Eclihpse и FsuAtl са добре известни със своите видеоклипове за мобилни игри в YouTube. Той разкри, че е аутист в един от видеоклиповете си и официално е известен като единствения крал на примамката за кликове.

Други забележителни видеоклипове в неговия канал включват ОТВАРЯНЕ на x9 НОВИ ЧЕРНОВИ СЪНДЪЧЕТА! (НЕВЕРОЯТНИ ЛЕГЕНДАРНИ КАПКИ) | Clash Royale НОВА актуализация! „БЕЗПЛАТНИ СКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ“ В Clash Royale! има 2,9 милиона гледания. ИСТИНСКАТА ИСТОРИЯ ЗАД БЕЗПЛАТНИТЕ скъпоценни камъни! (ТРЯБВА ДА ГЛЕДАТЕ!) Clash of Clans – 69 НЕЩА, КОИТО ЕДИН НУБ ПРАВИ В CLASH OF CLANS!! (CoC Funny Things Noobs DO) има 2,8 милиона гледания. 5 ФАЛШИВИ МИТА, В КОИТО ВЯРВАТЕ ЗА Clash Royale! има 2,7 милиона гледания. С 2,4 милиона гледания и НОВА СКРИТА ТАЙНА ЗА СЪЗДАВАНЕ НА СОБСТВЕНИ КАРТИ В Clash Royale! с 2,4 милиона гледания.

Eclihpse Нетна стойност и доходи

Колко богат е Eclihpse? Що се отнася до печалбите и нетната му стойност, той може да спечели определена сума пари. Той е натрупал състояние от амбициозната си кариера на талантлива звезда в YouTube, както и от слава в социалните медии. В резултат на това някои източници изчисляват нетната му стойност на между 100 000 и 1 милион долара към 2021 г.

Eclihpse Връзки и дела

С кого се среща Eclihpse? Няма надеждни източници, които да потвърдят състоянието на връзката на Антъни и той не е разкрил историята си на запознанства пред обществеността. Може да е имал чувства към някого, но никога не ги е споменавал. По същия начин той не е участвал в никакви слухове или противоречия относно неговия личен или професионален живот, които също не са достъпни. Преди обаче той е публикувал снимка с момиче с надпис „Плажен ден с бае“, така че не е ясно дали е необвързан или не.

Социална медия

Eclihpse, като личност в социалните медии, очевидно е активен в различни социални медийни платформи. В Instagram той има над 33,6 хиляди последователи. Той е социално активен в Twitter, където има над 71,9K последователи. Освен това Eslihpse е много по-активен в канала си в YouTube „Eclipse“, който има над 1,04 милиона абонати. Той често качва видеоклипове и снимки в акаунтите си в социалните мрежи.

Също така, знайте за Нетна стойност на Джоана Платеро, биография, възраст, националност

Факти

  1. Неговото щастливо число е 7.
  2. Щастливият му цвят е тюркоаз.
  3. Щастливият му камък е аметист.

Популярни Публикации