Lil Esco 28- Нетна стойност, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, приятелка, кариера

Гавин, известен още като Esco 28 , е певец, YouTuber и Instagram Influencer, който стана известен, след като видеоклипът му Ight imma f— witcha… стана вирусен в платформата на социалните медии; сега той се бори за живота си. Лил Еско е бил прострелян три пъти, според доклада, а хип-хоп коментаторът DomisLive NEWS първи потвърди новината. Научете повече за Lil Esco 28 Нетна стойност, Биография, Възраст, Националност, Етническа принадлежност, Приятелка, Височина, Кариера

Бързи факти

Пълно име: Lil Esco 28
Дата на раждане: 28 април 2005 г
Възраст: 15 години
Късметлийско число: 10
Щастлив камък: Гранат
Щастлив цвят: Лилаво
Пол: Мъжки
Професия: Youtuber
Държава: Атланта, Джорджия, Съединени щати
Семейно положение: Неженен
Нетна стойност 66,2 хил. долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Националност американски

Lil Esco 28 Възраст и ранен живот

Lil Esco, 28, е 15-годишен, роден в Атланта, Джорджия, роден на 28 април 2005 г. Роден е от Papa Esco, 28 (баща), създател на видеоклипове, и няма много информация за майка му, но от време на време се появява на страницата му в Instagram. Той е висок 5 фута и 5 инча.

 Lil Esco 28

Lil Esco 28 Height (Източник: Twitter)кариера

Lil Esco е 28-годишен влиятелен човек в социалните медии, музикант и YouTuber. Той има приблизително 1,3 милиона последователи в Instagram и 105 публикации. Името му е Гавин. Той стана известен след разпространението на неговото видео в Twitter Ight Ima F*** Witcha. По-късно в живота си той преследва музикална кариера и винаги се е радвал на свободен стил и рап. Той има търговска марка, която проектира и продава, която включва дрехи.

Той и неговият приятел Rob The Playboy си сътрудничат и стартират канал в YouTube с приблизително 45,9 хиляди абонати. Неговият акаунт в Twitter беше създаден през декември 2019 г. и имаше около 99,1 хиляди последователи.

Той издаде първия си сингъл, It Ima F— Witchu, през 2020 г. и още три песни в профила си в Spotify, Von Dutch, Bummer и Corona. Той инвестира сериозно в злато и диаманти, закупи си часовник Rolex през 2020 г. и наскоро закупи мотоциклет. На 5 март той купи диамантена висулка Теди от Empire Jewellers, а на 4 февруари купи друга верижка с диамантена висулка от същия магазин.

На 26 октомври 2020 г. той публикува снимка на новия си мръсен мотоциклет в Instagram с надпис „Скучно ми беше и отидох да осребря нов мръсен мотоциклет“.

Lil Esco 28 Приятелка и срещи

Коя е 28-годишната приятелка на Lil Esco? Той е много личен относно личния си живот и не е разкрил нищо за приятелката си, срещите и любовния живот.

Lil Esco 28 Нетна стойност 2022 г

Колко богат е Lil Esco 28? Към октомври 2022 г. нетната стойност на Lil Esco 28 е 66,2 хиляди USD.

Популярни Публикации