Кой е Мати Матисън от Селена + готвач сезон 4?

Премиерата на сезон 4 на Selena + Chef ще бъде на 18 август, с нова гама от световноизвестни готвачи, осигуряващи на Селена Гомез вълнуващо кулинарно изживяване. Мати Матисън, 40-годишен канадски готвач, ресторантьор и онлайн знаменитост, е един от тези готвачи. Адриен Читъм, Девън Франсис, Гордън Рамзи, Кристен Киш, Лудо Лефевр, Ник ДиДжовани, Паола Велез, Прия Кришна и Рейчъл Рей са сред другите готвачи, които ще учат Гомес да готви по време на лятната й ваканция в Малибу. Освен това, показвайки своите епизоди, сериалът е спечелил 400 000 долара за 26 благотворителни организации досега.

Според официалния синопсис на шоуто:

СЕЛЕНА + ГОТВАЧ се завърна! Този път Селена отива на плажа с приятелите и семейството си за лятно забавление. Четвърти сезон се развива в зашеметяващ дом на плажа в Малибу, където Селена ще продължи да се учи на изкушенията на готвенето от знаменити готвачи.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Selena + Chef ‍ (@selenapluschef)

Селена + главният готвач Мати Матесън управлява уебсайт за съдове за готвене.

Матисън е роден в Сейнт Джон, Ню Брънзуик, а дядо му е бил ресторантьор, така че готвенето е в кръвта му. Започва кариерата си в бистро Le Sélect, където научава френски кулинарни методи от готвача Ранг Нгуен. Матисън е назначен в La Palette през 2006 г., а до 2010 г. е главен готвач в новия ресторант Parts & Labor. Креативният готвач основа Matty’s Pattys Burger Club и Prime Seafood Palace в Торонто, Канада. По време на пандемията Матесън отвори още два ресторанта: Matty’s Pattys в Торонто и Matty’s Meat and Three във Форт Ери.

 Мати Матисън

Впоследствие той стана известен като водещ на поредицата за кухня и пътешествия на Vice Dead Set on Life и It’s Suppertime. Неговият весел и приятелски характер му спечели място в интернет програмата Munchies. Освен това Мати се появи в Jimmy Kimmel Live!, където демонстрира как се създава семейно ястие с пълнени черупки. Матисън издаде първата си готварска книга, Matty Matheson: A Cookbook, през октомври 2018 г. и втората си, Home Style Cookery, през 2020 г. Освен това той беше домакин на подкаста Powerful Truth Angels с Alex 2Tone през 2017 г., който беше добре приет от слушатели. Освен това в Торонто той управлява свое собствено събитие за храна и музика, Mattyfest, и има дялове в два магазина Maker Pizza в сътрудничество с Shlomo Buchler.

Освен това в продължение на няколко години Мати си сътрудничи с дизайнерите Castor Design, с които създава марката за съдове за готвене Matheson. Той познава дизайнера, откакто и двамата са работили в ресторанти Oddfellows и Parts & Labor преди 12 години.

Според уебсайта му той е:

Мати Матисън, международно известен готвач и телевизионна личност, прекрачва границите от началото си в кухнята през 2003 г. Главният готвач, ресторантьор, автор на бестселъри в New York Times (за неговата Мати Матисън: Готварска книга) и телевизията личността е имала разнообразна кариера.

 Мати Матисън

Изпълнителни продуценти включват Селена Гомез за July Moon Productions, Ели Холцман и Арън Сайдман за The Intellectual Property Corporation (IPC) на Industrial Media, шоурънърът Лиа Харитън и Мелиса Стоукс. На 18 август зрителите могат да гледат премиерата на новия сезон по HBOMax.

Популярни Публикации