Blue Mbombo- Биография, възраст, височина, нетно състояние, гадже, срещи

Синьо Мбомбо е известен южноафрикански модел, предприемач, креативен продуцент, риалити телевизионна личност, актриса и звезда в социалните медии от Йоханесбург.

Бързи факти

Пълно име Синя Танди Мбомбо.
Име Синьо Мбомбо.
Дата на раждане 1990 г.
Възраст (към 2021 г.) на 31 години.
Място на раждане Южна Африка.
Живея в момента Йоханесбург, Южна Африка.
Етническа принадлежност Смесени (португалски+африкански).
Националност Южноафрикански.
Професия Предприемач, модел, инфлуенсър в Instagram и личност в социалните медии.
Контакт [имейл защитен]
Нетна стойност 0K – 0K USD към 2021 г.
образование Завършвам.
Височина (прибл.) Във футове инчове – 5′ 9″
Тегло (прибл.) В килограми – 64 кг
Цвят на косата черен.
Цвят на очите Тъмно кафяво.
Религия християнството.
родители баща – Г-н. Mmbo.
майка – г-жа Мбомбо.
Братя и сестри Брат – Името не е известно.
сестра – Кафяво Мбомбо.
Зодия неизвестен
Алма матер Университетът в Южна Африка.
Семейно положение Неомъжена.
Съпруг Все още не.
гаджета Катлего Мабусела (бивш).
деца Очаквайки.

Blue Mbombo Възраст и ранен живот

Синьо Мбомбо е роден в Южна Африка през 1990 г . Тя ще бъде на 32 години през 2022 г. Тя завършва основното и средното си образование в местно училище в родното си място Kutlwanong, Free State. По-късно този модел е приет в частна институция и получава бакалавърска степен. Мбомбо е роден и израснал в Южна Африка и запазва южноафриканско гражданство. Тя вярва в Исус и практикува християнството.

Височина тегло

Тази звезда на социалните медии има великолепна фигура и е с размери 5 фута 9 инча (1,75 метра). Блу е успяла да поддържа физиката си във форма и да води здравословен начин на живот с много труд. Тя тренира във фитнеса поне четири дни в седмицата и поддържа здравословно тегло от около 64 кг (141 фунта). Нейната диета е богата на зелени зеленчуци, протеини и плодове. Съобщава се, че физическите измервания на Мбомбо са 34-26-36.  Синьо Мбомбо

Нетна стойност на Blue Mbombo

Колко е нетната стойност на Blue Mbombo? В продължение на много години тя работи като актриса, модел, телевизионна риалити звезда и присъствие в социалните медии. Блу е добре известна с присъствието си в телевизионната риалити програма на Endemol Big Brother South Africa, известна още като Big Brother Mzansi: Double Trouble през 2015 г. Mbombo и Katlego Mabusela завършиха като първите подгласници на шоуто. В допълнение към моделирането и изпълнението, тя е творчески продуцент и партньор на списание Moziak Africa. Те разказват истински африкански приказки. Mbombo също така е посланик на марката за Tammy Taylor Nails, която е собственост на Matumelo Leseba и се намира в Sunninghill. Нетната стойност на Blue Mbombo през 2022 г. се оценява на между 0 000 и 0 000 щатски долара към октомври 2022 г. Тази знаменитост води богат начин на живот и има луксозна резиденция в Йоханесбург, Южна Африка.

кариера

Тя започва кариерата си в шоубизнеса от ранна възраст. Когато Блу ​​беше в училище, тя откри любовта си в света на развлеченията. За щастие Блу започва да получава възможности за моделиране в началото на кариерата си. През 2014 г. тя беше подчертана в списание, след като завърши местна работа. Тя беше определена за посланик на марката New Look Hair Salon по време на събитието. Едно от професионалните й постижения беше обявената от Mzansi за най-сексапилната знаменитост през 2016 г. Тя също е партньор в Moziak Africa, в допълнение към моделирането. Блу беше представена и в списание Glamour, което я обяви за един от най-успешните модели на годината.

Blue Mbombo гадже и срещи

С кого се среща Blue Mbombo? Този модел все още имаше връзка с приятеля си, рапъра K2 (Музикален изпълнител). Катлего Мабусела е пълното му рождено име. Според източник те се запознали по време на участието си в риалитито Big Brother и доста се сближили.

Двойката прекрати романса си през 2016 г. поради лични проблеми. Въпреки това те продължават да се подкрепят и ценят един друг. Причината за раздялата им така и не беше изяснена на публиката, въпреки че се смята, че са започнали да имат проблеми в резултат на публичния характер на връзката им. Блу смая почитателите си на 14 февруари 2022 г., като сподели видео на бебешката си издутина и обяви бременността си. Тя се среща с непознат мъж, чието име все още не е публикувано в интернет. Мбомбо предпочита да пази любовния си живот в тайна, затова не разкрива нищо за баща си на бебето в интернет. Видях няколко снимки на гаджето й на страницата й в Instagram.

Популярни Публикации