Коя е Касиди Кларк от Survivor сезон 43?

Уенди Уолтърс , индонезийска инфлуенсърка, най-накрая проговори за предполагаемия скандал с изневяра на съпруга си Реза Арап, който нашумя днес в социалните медии. 26-годишната звезда дойде в Twitter във вторник, 20 септември 2022 г., за да отговори на потребител, който повдигна предполагаеми обвинения за изневяра срещу Реза.

Според автоматичния превод, потребителят туитна:

Ако е вярно, че има мотив за измама, според мен трябва да има такъв. Нямаме представа какво е хрумнало на Арап преди да изневери. Ако само разбитото сърце можеше да спре. Дълго време бях изтощен. Но аз също не подкрепям изневярата.Уенди Уолтърс отговори, като написа:

Има ли убедителен аргумент за оправдаване на изневярата, когато жените се опитват да бъдат добри съпрузи, като си стоят вкъщи и не правят нищо? Вярно ли е, че майната може да излекува уморените сърца? Комуникацията не е ли крайъгълният камък за успешна връзка? не се забъркваш?

Всичко за Уенди Уолтърс

Уенди Уолтърс е родена в Индонезия на 27 май 1996 г. Тя е добре познат инфлуенсър, който създава материали за начина на живот, танците и модата. Към този момент Уолтърс има 1,8 милиона последователи в Instagram. Уолтърс завършва GS Fame Institute of Business в Джакарта, Hayam Wuruk, през 2014 г. и започва работа като служител по финансиране на съкровища в DBS Bank. Тя също прекара една година като старши мениджър бизнес развитие в CTBC Bank от 2015 до 2016 г. През 2021 г. се омъжи за Реза Арап (Октовиан) в Бали. Те периодично се споменават един друг в акаунтите си в социалните мрежи.

  Касиди Кларк

Реза, нейният съпруг, е известна знаменитост в YouTube, продуцент на съдържание, стриймър и актьор, който е обвинен в изневяра с нея. Реза Октовиан е роден в Джакарта на 15 октомври 1990 г. Започва кариерата си в YouTube през 2012 г. и става звезда, след като изпраща видеоклипове в своя канал. През 2018 г. 31-годишната звезда посвети канала си в YouTube на организация за педиатрични ракови заболявания и основа YB, който бързо нарасна до над 2 милиона последователи.

Освен че се превърна в онлайн феномен, Реза се появи в романтичния филм от 2016 г. Mode. Той също така е съсобственик на PLUUS Records, музикален лейбъл. На романтичния фронт той преди това се срещаше с YouTuber Kyra Nayda през 2013 г., но връзката приключи малко след това. Той започна да се среща с Уенди Уолтърс през 2017 г. и се ожениха четири години по-късно.

Туитове в отговор на предполагаемите обвинения в изневяра на Уенди Уолтърс

Скоро след като Уенди Уолтърс наруши мълчанието си относно предполагаемите обвинения на Реза Арап в прелюбодеяние, Twitter беше готов да се намеси. Няколко коментатори свързаха предполагаемата позиция на Реза Арап с тази на Адам Ливайн, който също е изправен пред обвинения в изневяра. Ливайн е обвинен в изневяра на съпругата си от осем години, Бехати Принслу, с инфлуенсър на име Съмнър Стро, който твърди, че е имал връзка с певицата от една година.

Касиди Кларк гледа Survivor от четиригодишна. Касиди Кларк е дизайнер от Тексас. В момента тя живее в Остин, Тексас, и каза във въвеждащото си видео, че се надява шоуто да бъде началото на остатъка от живота й. Кларк каза в интервю за уебсайта Parade, че е започнала да гледа Survivor, когато е била на четири години.

Тя си спомни:

Бихме направили нещо огромно за това. Имахме нашия седмичен ритуал да се събираме заедно, да оставаме будни малко по-късно преди училище и да гледаме като семейство.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Касиди 🦋 Кларк (@cahleesi)

Спомените, свързани с програмата, останаха ценни, защото дори след като родителите й се разделиха и сестра й почина, Кларк продължи да гледа шоуто. Това се беше превърнало в нейното бягство, както тя обясни.

Тя заяви:

Стана постоянна в живота ми, нещо, което можех да очаквам с нетърпение и в което можех да изчезна.

Кларк също си спомни фентъзи лиги, съсредоточени върху Survivor, които тя, нейният брат и приятелите му бяха създали и в които участваха. Практиката да се организира страхотен празник за финала е продължена в семейството на Кларк. Кларк искаше да участва в програмата от дете и желанието й беше удовлетворено, когато беше избрана да участва в сезон 41 на шоуто през 2020 г.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Дуайт Мур (@dwight.moore.jr)

Тя си спомни:

И бях на около седмица от заминаването през 2020 г., когато епидемията удари. След това, след като дойде епидемията и всичко беше затворено, те накрая пренаписаха актьорския състав и ме отстраниха от него.

Кларк описа преживяването като опустошително, но каза, че то я е вдъхновило да подобри себе си и да работи десет пъти повече. Предишно появяване не гарантира място в настоящия сезон и Кларк каза, че трябва да кандидатства отново, за да се върне в програмата. Кларк признава, че това е нейната втора възможност и го нарича моментът в живота си.

Повече подробности за Survivor 43

Survivor е франчайз за риалити телевизионни състезания в Съединените щати, базиран на шведския телевизионен сериал Експедиция Робинсън. Експедиция Робинсън, създадена от Чарли Парсънс, е излъчена през 1997 г. Първият сезон на Survivor дебютира по CBS през 2000 г. и се превърна в един от най-популярните сериали в света, дори надминавайки оригинала. Водещ е Джеф Пробст, който е и изпълнителен продуцент с Марк Бърнет и оригиналния създател Джим Парсънс. Участниците се изпращат в уединено място, където трябва да намерят храна, огън и подслон за себе си.

  Касиди Кларк

Кандидатите се занимават с различни задачи, включително оценка на физическите и умствените способности, наред с други неща. След това другите им конкуренти ги отстраняват въз основа на издръжливост и талант. Последният участник печели титлата „Единствен оцелял“, както и 1 милион долара от награден фонд. Продукцията на сезон 43 стартира във Фиджи през май 2022 г. Първата програма ще продължи два часа, последвана от 90-минутна част следващата седмица на 28 септември.

Според Gold Derby кандидатите идват от много сфери на живота и културен произход. Това е в съответствие с целта на мрежата за 50% разнообразие, която беше изпълнена през 2020 г. Това изисква поне половината от риалити телевизията да бъде излъчвана от чернокожи, местни или цветнокожи (BIPOC). Кларк ще се появи заедно с Коди Асенмахер, Джъстин Бренан, Ноел Ламбърт, Джеси Лопес, Нека Ейере, Дуайт Мур, Гео Бустаманте, Линдзи Кармайн, Карла Круз Годой, Джеймс Джоунс и Райън Медрано, Майк Гейблър Гейблър, Оуен Найт, Сами Лаяди, Елизабет Ели Скот, Мория Йънг и Джания Йънг.

Популярни Публикации