Коя е Дженифър Тонг от фалшификати?

Дженифър Тонг ще изобрази Ребека Бека Ли в новия комедийно-драматичен сериал на Netflix Fakes, който ще стартира в петък, 2 септември 2022 г., в 3 часа сутринта ET. Tong ще се появи заедно с Emilija Baranac (To All the Boys I’ve Loved Before) и Richard Harmon (The 100). Фалшификатите разказват за бурните животи на две деца от гимназията, които без да искат развиват едно от най-големите предприятия за фалшиви документи за самоличност в Северна Америка. Криминалната драма е ново издание на CBC Gem и Netflix.

Две приятелки от детството, Зоуи Кристенсен (Баранак) и Ребека Ли (Тонг) изграждат своите предприятия и събират повече пари, отколкото могат да си представят (защото кой не се нуждае от фалшив документ за самоличност, нали?). Добрият им късмет обаче ще приключи, когато федералните в крайна сметка ги настигнат. Тази публикация ще обхване Дженифър Тонг и нейния герой Бека Ли преди старта на Netflix на Fakes.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от ✨ 𝙅𝙀𝙉 𝙒𝙄𝙏𝙃 𝙊𝙉𝙀 𝙉 ✨ (@_jentong)Научете повече за канадската актриса Дженифър Тонг

Дженифър Тонг е родом от Британска Колумбия, родена и израснала във Ванкувър. Тонг започва кариерата си като дете изпълнител, експериментирайки с танци, пеене и музикален театър, преди да реши да играе. Тонг също е номиниран за Лъв. Дженифър започва актьорската си кариера в театъра, където участва в редица представления като Ани, Коледна песен и Харви. Докато учи актьорско майсторство за сцена и екран в университета Капилано, тя се интересува повече от филмовия бизнес. От дипломирането си Тонг работи с множество театрални организации и изнася представления на няколко места в града. Дженифър Тонг преди това се е появявала като поддържащ герой в Motherland: Fort Salem, както и Grand Army, DC’s Legends of Tomorrow, Charmed и Sacred Lies.

 Дженифър Тонг

Ролята на Дженифър Тонг във Fakes на Netflix

Бъдещата роля на Дженифър Тонг като Ребека Ли в комедийната драма на Netflix ще бъде една от най-важните, тъй като тя е един от ключовите герои. Официалното резюме на програмата е както следва:

FAKES е историята на двама най-добри приятели, които неволно изграждат едно от най-големите предприятия за фалшиви документи за самоличност в Северна Америка. Те се преместват в мезонет в центъра на града с повече пари, отколкото знаят какво да правят, само за да бъдат нападнати от властите. Единият е в затвора, а другият не.

Новата програма, според Тонг, е еднаква комедия и драма, прекрасна и разстройваща и просто много забавна. Тя заяви:

Това, което зрителите могат да очакват и да бъдат развълнувани, е да се прецакате.

 Дженифър Тонг

Актьорът от Legends of Tomorrow на DC също обсъди как отношението на азиатския произход на Ребека към сериала отличава героя от другите. Тя продължи.

Не става въпрос за нейната етническа принадлежност. Тя се противопоставя на клишетата, които се налагат на китайските жени, и е напълно изпипана фигура с невероятни привличания и катастрофални дефекти.

Дженифър Тонг разказва първите няколко секунди от официалния трейлър на Fakes, като казва:

Всичко отлично трябва да има своя край. И под прекрасни неща имам предвид болен пентхаус, съвпадащи суперколи, абсурдно привлекателни пичове и твърде много алкохол.

Популярни Публикации