Kahtia Hall - Всичко, което трябва да знаете за нея

Кахтия Хол е журналист от САЩ. Тя е репортер за WPTV News Channel 5 в Уест Палм Бийч, Флорида. Зашеметяващата метеорологка е в канала като сутрешен метеоролог от 2018 г. като част от Storm Team 5. Преди да се присъедини към WPTV, тя работи като метеоролог през уикенда и обед в KBAK в Бейкърсфийлд, Калифорния.

Бързи факти

Пълно име Кахтия Хол
Първо име На две
Фамилия Хол
Професия Метеоролог
Националност американски
Град на раждане Калифорния
Държава на раждане Съединени щати
Име на майката Ренита Хол
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Семейно положение Отношение
Връзка с Джордан Маркес
братя и сестри Аджа Хол
образование Университет на Аризона, Държавен университет на Мисисипи
Височина 170 см
Тегло 55 кг

Родители и братя и сестри

Кахтия е от прекрасно семейство. Ренита Хол, нейната майка, има уникално чувство за елегантност, което ще ви удиви. Има къса коса, атрактивна фигура и завладяващ усет към модата. Баща й е също толкова смел човек. Обича да пътува и да вижда естествената красота на пустинята Сонора. Аджа Хол, по-малката сестра на синоптичката, е близка с нея. Аджа е на 21 години и сестра й я обожава.

  Кахтия Хол

Kahtia Hall (Източник: Google)Любовен живот/ Сгоден

В любовен план Кахтия е щастливо момиче. Тя е сгодена за любовта на живота си, Джордан Маркес, зашеметяваща красавица. Хол и годеникът й Джордан са заедно от много години. Джордан заведе Хол за поглед към залеза на 21 юни 2018 г. и й предложи романтично брак. Спомняше си всеки аспект от нея, от първата им среща до промените, настъпили, докато беше с нея.

Те често публикуват свои снимки, облечени с еднакви дрехи и забавляващи се на почивка в социалните мрежи. Джордан обича и се грижи за Кахтия, според Кахтия. Той никога не се колебае да изпробва нови стилове, за да накара Хол да се усмихне, нарича я прекрасна всеки ден и винаги е готов да се забавлява на дансинга с нея. Двойката е безумно забавна и най-подходящите половинки.

  Кахтия Хол

Kahtia Hall (Източник: Google)

Годеник

Джордан Маркес е добре известно име в новинарската индустрия. Работи за новинарска станция като изпълнителен продуцент. Маркес беше удостоен с желаната награда Еми през 2018 г., потвърждавайки интелигентността и упоритата работа на забележителния млад мъж. Той излъчва чар и страхотно чувство за хумор. Щастливият съпруг на Катя е отговорен и любящ спътник. В момента той живее във Флорида.

Нетната стойност на Double Hall през 2022 г

Хол е усърден и проницателен метеоролог. Тя несъмнено прави голяма заплата като член на известната станция. Според уебсайта на WPTV месечната компенсация на метеоролога е приблизително 46, което се равнява на 757 годишно. Счита се, че нетното състояние на Кахтия Хол е между 100 000 и 200 000 долара към октомври 2022 г.

Любопитни факти

  • Хол е роден в прекрасен калифорнийски град.
  • Родителите й я преместват в пустинята Сонора в Тусон, Аризона, където тя израства.
  • Тя е висока около 5 фута и 7 инча.
  • Тя тежи около 55 килограма.
  • Тя има слабо телосложение.
  • Нейните прекрасни очи са сини.
  • Тя отиде в местното училище и завърши университета в Аризона със степен по телевизионна журналистика.
  • Тя също така е получила степен по метеорология на излъчване от държавния университет на Мисисипи.

Популярни Публикации