Itsluxcity- Wiki, възраст, етнос, приятелка, височина, нетна стойност, кариера

Itsluxcity е TikTok звезда от Съединените щати. Itsluxcity е певец, който стана известен, като публикува кавъри на песни и изпълнения в своя TikTok акаунт. Той е активен и в други социални медийни платформи като YouTube и Instagram.

Бързи факти

Пълно име: Крисчън Гейтс
Дата на раждане: 09 септември 2002 г
Възраст: 19 години
Хороскоп: зодия Дева
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Сапфир
Щастлив цвят: Зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Козирог
Пол: Мъжки
Професия: TikTok звезда, кавър певец, музикален артист
Държава: елен
Височина: 5 фута 10 инча (1,78 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 1,4 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Коуст Меса, Калифорния,
Националност американски

Itsluxcity Биография

Itsluxcity е роден на 9 септември 2002 г. в Коста Меса, Калифорния, САЩ. Той е на 19 години и е роден под зодия Дева. Той е от американски произход и пълното му име е Крисчън Гейтс.

Имената на родителите на Кристиан и информацията за връзка все още не са налични. По същия начин в момента не е налична информация за неговите братя и сестри, братовчеди, баби и дядовци, роднини и всички други членове на семейството. Трябваше да запази личния и семейния си живот личен, далеч от социалния свят и общественото око. Освен това той рядко говори за семейството си публично или пред камерата.Образование Itsluxcity

По отношение на образованието и квалификациите на Гейтс, имената на образователните институции, които е посещавал или посещава в момента, също са неизвестни. Но предвид възрастта си трябва да е завършил и двете гимназии и да е записан в университет, освен ако не е отпаднал.

Височина и тегло на Itsluxcity

Крисчън Гейтс е висок 5 фута 10 инча и тежи 60 килограма, но другите му измервания на тялото не са известни. Гейтс също има черна коса и тъмнокафяви очи. Освен това е боядисал косата си в сиво.

  Itsluxcity

Itsluxcity (Източник: Instagram)

кариера

Крисчън Гейтс стана известен, след като публикува видеоклипове с музикални кавъри в TikTok. Той има 38,9 милиона харесвания в акаунта си в TikTok, който притежава под името itsluxcity. По-голямата част от видеоклиповете, които той е споделил в акаунта си в TikTok, са как той пее и изпълнява песни. Той е известен със своите музикални способности. Почти всичките му видеоклипове са получили хиляди или милиони гледания и харесвания. Неговите фенове и зрители също обожават съдържанието му.

Гейтс е активен и в YouTube, където управлява канала Christian Gates. Той не е толкова активен в YouTube, колкото в други социални медийни платформи. Освен това той е качил 19 видеоклипа в канала си в YouTube към днешна дата. В канала си в YouTube той също е публикувал няколко свои собствени музикални видеоклипа. Официалното видео на Overwhelmed (Chri$tian Gate$ Remix) е един от най-популярните му видеоклипове в YouTube. Той публикува това видео на 22 февруари 2021 г. и до момента то е получило 2,8 милиона гледания.

Кристиян пък е доста активен в Instagram. Неговият акаунт в Instagram се нарича itsluxcity. Той дори публикува музикални кавъри и песни в Instagram. В сравнение с музикалните си видеоклипове, той е споделил много малко свои снимки в Instagram.

Гейтс също сподели урок за това как да направите вокали в стил Billie Eilish във FL Studio. Той дори успя да направи кавър на сингъла на Plain White T от 2006 г. Hey There Delilah. Той дори е изпълнявал по музика на Dr. Dre и Juice WRLD.

Itsluxcity Приятелка, Запознанства

Крисчън Гейтс изглежда неженен в момента, предпочитайки да се съсредоточи върху живота и кариерата си пред връзката. Като алтернатива можеше да запази връзката си в тайна. Той е запазил семейния си живот личен, така че не е изненадващо, че е запазил личния си живот също. В момента обаче не знаем нищо за любовния му живот, така че можем да предположим, че е необвързан.

Социална медия

Крисчън Гейтс поддържа високо ниво на активност във всичките си акаунти в социалните медии. Той има 2,8 милиона последователи в TikTok и 128K последователи в Instagram. В момента каналът му в YouTube има 106 хиляди абонати.

Itsluxcity Нетна стойност

Към октомври 2022 г. Крисчън Гейтс има нетна стойност от 1,4 милиона долара и основният му източник на доходи трябва да са неговата музикална кариера и социални акаунти.

Популярни Публикации