Факти, които хората не знаят за Елизия Ротару (канадска актриса)

Кристал Елизия Ротару е истинското име на Елизия Ротару. Елизия Лорейн Ротару е канадска филмова и телевизионна актриса. Тя е добре позната с превъплъщението си в ролята на Таяна Венедиктов в американския телевизионен сериал Arrow.

Бързи факти

Пълно име Елизия Ротару
Първо име Елизия
Фамилия Ротари
Дата на раждане 9 ноември 1984 г
Възраст 36 години
Професия канадска актриса
Националност канадски
Град на раждане Ванкувър
Държава на раждане Канада
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Скорпион
Семейно положение Женен
Съпруг Райън С Уилямс
нетна стойност 1000000
Филмография Arrow, Stan Helsing, Annoying Orange, Girl House
Височина 175 см
нетна стойност 1 милион долара
Женен Дата 10 ноември 2018 г

Брак и красив съпруг

Тя е омъжена дама. Тя е щастливка в брака си. На 10 ноември 2018 г. тя се омъжи. В деня на сватбата им бяха поканени само близки приятели и членове на семейството. Райън Уилямс е мъжът, за когото се омъжи. Той е актьор, модел и голф ентусиаст. Нейният съпруг участва в редица филми, включително Красавицата и звяра, Супер момиче и Мед.

История за срещи и любов

Двамата започнаха да се срещат през 2015 г., след като тя прие поканата му за кафе. Това кафе се превърна в вечеря, а вечерята превърна приятелството им в любов. Райън надписа снимка на себе си с нея в Instagram през януари 2019 г.: Днес…, Те излизаха почти три години, преди да се оженят.  Елизия Ротару

Елизия Ротару (Източник: Google)

Последователите й научиха за любовната й връзка, когато тя сподели негова снимка в социалните мрежи. Тя се похвали с привързаността си към половинката си в социалните мрежи. Там тя пусна редица романтични снимки. Нейната втора красива снимка в Instagram с послание Had a great time…

Нетна стойност

Тя печели много пари и има много пари в банковата си сметка. Нетното състояние на Елизия Ротару е около 3 милиона долара към 2021 г. Тя може да спечели толкова пари чрез актьорската си професия. Elysia също е предоставила гласове за редица телевизионни мини-сериали. Тя също е била модел за редица компании.

Elysia е активна в платформи за социални медии като Twitter, Facebook, Instagram и Tiktok. Тя има голям брой последователи в социалните мрежи. Тя има 241 хиляди последователи в Instagram. Елизия участва във филма „Girl House“. В образа на Хедър този филм беше пуснат през октомври 2014 г. Филмът получи 5,5 на IMDb и 73 процента на Rotten Tomatoes. По същия начин друг филм, „Anoying Orange“, в който тя изобразява убиец, получи три звезди в IMDb и 2,2 звезди в TV.com. Този филм излезе през 2009 г.

Изпълнението й като Hot Girl в „Стан Хелсинг“ беше добре прието от нейните почитатели и филмът получи 3,6 на IMDb и 14 процента на Rotten Tomatoes. През октомври 2009 г. този филм беше освободен. Превъплъщението й в ролята на Таяна Венедиктов в телевизионния сериал „Стрела“ я катапултира към славата. Този сериал получи 7,6 на IMDb, 86 процента на Rotten Tomatoes и 8,7 на TV.com. Първият сезон на този сериал е публикуван през 2012 г.

  Елизия Ротару

Елизия Ротару (Източник: Google)

Елизия води луксозен начин на живот. Обича да пътува до различни точки на земното кълбо. Преди това тя е почивала на много места. Елизия с удоволствие споделя празничното си настроение с последователите си в социалните мрежи.

Любопитни факти

  • Тя е родена във Ванкувър, Британска Колумбия, Канада на 9 ноември 1984 г.
    Родителите й са румънци. Владее английски и румънски език свободно.
    Тя е висока 5 фута 8 инча.

Популярни Публикации