Дейв Макменамин - Wiki, възраст, съпруга, височина, кариера, нетна стойност

Дейв Макменамин е известен американски репортер от НБА, журналист, писател, влиятелен човек в социалните медии и предприемач от Роузмонт, Пенсилвания. Дейв е добре известен с работата си като репортер от НБА и писател за ESPN от декември 2009 г. Освен това той е работил като редактор/продуцент на отделни филми в НБА.

Бързи факти

Пълно истинско име Дейв Макменамин.
Дата на раждане 26 октомври 1982 г. (вторник).
Възраст (към 2021 г.) 39 години.
Място на раждане Роузмонт, Пенсилвания, Съединени американски щати.
Сегашен адрес Лос Анджелис, Калифорния, Съединени щати.
Професия Репортер от НБА, журналист, писател, влиятелен човек в социалните медии и предприемач.
Нетна стойност USD 3-4 милиона (приблизително).
Националност Американски.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Смесени.
Зодия Скорпион.
образование Завършвам.
Училище/Колеж Гимназия Раднор.
Университет в Сиракюз.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 9″.
Тегло (прибл.) В килограми: 75 кг

Възраст и ранен живот на Дейв Макменамин

Дейв е роден в Роузмонт, Пенсилвания, във вторник, 26 октомври 1982 г . Той е на 39 години по дата на раждане (към 2021 г.). Всяка година на 26 октомври Дейв празнува рожден ден. От малък се интересува от спорт. Макменамин отиде в гимназия Раднор, според страницата му във Facebook. По-късно той се записва в университета в Сиракюз и завършва през 2005 г. Същата година се присъединява към НБА като писател и репортер.

Височина и тегло на Дейв Макменамин

Дейв Макменамин е висок 5 фута 9 инча . Тежи около 75 кг. Има прекрасни топли сини очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите-талията-ханша, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н. Дейв Макменамин

Нетната стойност на Дейв Макменамин

Колко е нетната стойност на Дейв Макменамин? Макменамин изкарва добре като репортер от НБА. Той също така прави пари чрез телевизионни изяви. Не само това, но той печели добре като журналист. Нетното състояние на Дейв Макменамин се оценява на между 3 и 4 милиона долара (приблизително) към октомври 2022 г.

кариера

Що се отнася до работата му, Дейв е професионален репортер и журналист от НБА. Според страницата му в LinkedIn той се присъединява към NBA през ноември 2005 г. През първите си две години в NBA той работи като редактор/продуцент на функции. След това преминава до позицията на старши интерактивен писател за Turner Broadcasting в NBA. Той се присъединява към ESPN като репортер на НБА през декември 2009 г. Той е писател на бийтове на Кливланд Кавалиърс от септември 2014 г. Според IMDb той също е създал редица телевизионни предавания, включително The Jump, SportsCenter и други.

Съпруга и брак на Дейв Макменамин

Коя е съпругата на Дейв Макменамин? Този невероятен човек стана известен в социалните медии. Той е известен и в спортния бизнес. Дейв си е сътрудничил с множество изтъкнати репортери през своята журналистическа и репортерска кариера. Дейв стана звезда през май 2022 г., когато слуховете за връзка на Дейв и Малика Андрюс се разпространиха широко в интернет. Позволете ми също да спомена, че Малика Андрюс е известен репортер и журналист от НБА. Въпреки това, дали тези съобщения са верни или не, все още не е установено. Освен това Макменамин е зает с професията си.

Популярни Публикации