Туки Брандо- Wiki, възраст, етническа принадлежност, приятелка, височина, нетна стойност, кариера

Подкрепете Брандо е френски модел, роден в Тайван. Туки Брандо е потомък на знаменития род Брандо. По същия начин той е моден модел на Versace.

Бързи факти

Пълно име: Подкрепете Брандо
Дата на раждане: 26 юни 1990 г
Възраст: 31 години
Хороскоп: Рак
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Лунен камък
Щастлив цвят: Сребро
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Риби, Скорпион
Пол: Мъжки
Професия: Модел
Държава: Франция
Височина: 6 фута 0 инча (1,83 м)
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата кафяво
Родно място Тайван
Националност Френски
Етническа принадлежност кавказка
Религия Кристиян
образование Завършвам
баща Чао Дролет
Майка Шайен Брандо

Биография на Туки Брандо

Подкрепете Брандо е роден на 26 юни 1990 г. и през 2022 г. ще навърши 32 години. Неговата зодия е Рак, тъй като е роден в края на юни. Туки също е роден в Тайван, но има френско гражданство. По същия начин, когато става въпрос за неговата етническа принадлежност и религия, той е кавказец и следва християнството.

Туки Брандо е син на Шайен Брандо и Даг Дролет и идва от семейство на актьори. Майка му Шайен Брандо е дъщеря на Марлон Брандо и третата му съпруга Тарита Терипая, таитянка, която той среща по време на снимките на „Бунт на наградата“ през 1962 г. Бащата на Туки, Даг Дролет, е убит от чичо си Кристиан през 1990 г. преди Туки да се роди.По същия начин майка му, Шайен Брандо, беше отведена в болница и диагностицирана с шизофрения малко след раждането на Туки поради злоупотреба с алкохол и наркотици. За съжаление, тя се самоуби, като се обеси в къщата на майка си през 1995 г.

В резултат на това Туки е отгледан в Таити от баба си Терипая. Освен това по отношение на образованието му няма налична информация в медиите. Има информация обаче, че в момента учи медицина във Франция.

Туки Брандо Височина, Тегло

Този подарен модел е висок 6 фута (72 инча) и тежи приблизително 85 кг. По същия начин външният му вид показва, че има слабо тяло, светла кожа и тъмнокафяви очи. В медиите обаче няма информация за измерванията на тялото му или жизнената статистика.

 Подкрепете Брандо

Туки Брандо (Източник: Instagram)

кариера

По отношение на професионалния си живот, Брандо започва кариерата си на модел, след като един от семейните му приятели го препоръчва. Те го запознават с агенция за модели, където започва кариерата му. По същия начин, когато започва кариерата си на модел през 2006 г., той е само на 16 години. Първото му сътрудничество е с фотографа Брус Вебер, който снима Брандо за L’Uomo Vogue.

Това е италианският мъжки еквивалент на Vogue. По подобен начин фотографът Марио Тестино открива Брандо в Милано, Италия, където той набира популярност в света на модата. Освен това той беше само на 17 години, когато беше избран да бъде лице на есенната мъжка кампания на Versace през 2007 г.

Нетната стойност на Туки Брандо

Туки е търговски модел, който допринася за неговата нетна стойност и приходи. По същия начин той печели добре от кариерата си на модел. Към октомври 2022 г. тя все още не е разкрила точната си нетна стойност в медиите.

Приятелка на Туки Брандо, запознанства

В момента Туки не поддържа романтична връзка с никого. Освен това изглежда, че е доволен от личния си живот и е необвързан.

Популярни Публикации