Jourdan Dunn- Възраст, височина, гадже, нетно състояние, националност

Журдан Дън е зашеметяващ моден модел и актриса, която също е модел. Дън стана известен, след като се присъедини към Storm Model Management в Лондон. Тя също е добре известна с връзката си с Юнес Бенджима. Научете повече за нетната стойност на Jourdan Dunn, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, връзка, височина, кариера и факти

Бързи факти

Истинско име Журдан Дън
Псевдоним Журдан
Известен като Модел
Възраст 32
рожден ден 3 август 1990 г
Родно място Англия, Обединеното кралство
Знак за раждане Лео
Националност британски
Етническа принадлежност ямайски
Религия N/A
Височина 5 фута 10 инча
Тегло 123 паунда
Измервания на тялото N/A
Размер на чашката на сутиена N/A
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен
Номер на обувка N/A
гадже Неженен
Съпруг N/A
Нетна стойност 13 милиона долара

Журдан Дън Биография

Журдан Дън е роден на 3 август 1990 г. в Англия, Обединеното кралство. Тя е родена в квартал Грийнфорд. Двамата й братя, Кейн Дън и Антоан Дън, я отгледаха.

Баща й Родни Алверанга и майка й Дий Дън са нейни родители. В момента Дън живее с майка си, рецепционистка, родена в Ямайка. Журдан, от друга страна, има британско гражданство и е от ямайски произход. Освен това тя няма първични познания за образованието си. Ще се радваме да ви уведомим първо, ако излезем с точни отчети.Също така знайте за биографията, уикито, възрастта, височината, теглото и нетната стойност на Марсай Мартин

Jourdan Dunn Възраст, височина и измерване на тялото

Журдан Дън е на 32 години и е роден през 1990 г. Атрактивната моделка развява тялото си, където и да отиде. Моделът е тънък и справедлив, висок 5 фута 10 инча и тежи около 123 паунда. Тя изглежда още по-добре с черната си коса и кафяви очи.

Други подробности относно измерванията на тялото й, като размера на гърдите, размера на бедрата, размера на сутиена, размера на обувките и размера на роклята, все още се разследват. Ще го актуализираме веднага щом получим надеждна информация.

  Журдан Дън

Височината на Jourdan Dunn (Източник: Instagram)

Журдан Дън Професионална кариера

Що се отнася до кариерата й, Журдан, зашеметяващият модел, направи своя професионален дебют през есента на 2007 г. на шоутата в Ню Йорк. В крайна сметка тя избра Marc Jacobs и Polo Ralph Lauren за шоутата.

През пролетно-летния сезон 2008 г. 29-годишният модел е посетил повече от 75 ревюта. Преди всичко Jourdan Dunn краси кориците на много списания.

Американски Vogue, Vogue Бразилия, британски Vogue, Vogue Турция, Vogue Япония, Miss Vogue, Vogue Girl Korea, Glamour Magazine, UK Teen Vogue и W Magazine са сред забележителните й изяви.

Jourdan Dunn Net Worth 2022

По отношение на нетната стойност, Jourdan Dunn е натрупала значително богатство като модел в хода на кариерата си. Нетното състояние на Jourdan Dunn в момента се оценява на 13 милиона долара към октомври 2022 г. Основният й източник на доходи е моделирането.

Успехът на този 29-годишен модел не дойде лесно. Всъщност нейната страст, отдаденост и упорита работа са това, което я тласна към позицията, която заема сега.

Дън, която е била модел за редица известни марки, несъмнено е натрупала значително състояние.

Журдан Дън Семейно положение

Журдан, зашеметяващ модел, направи заглавия, когато забременя на 19-годишна възраст. Райли Дън, синът на Журдан, е роден през 2009 г. Изненадващо, Джордан Къмингс беше баща на първото дете на Журдан Дън. Джордан е бивше гадже на Дън!

Историята не се появява тук. Джордан, бившият на Дън, беше арестуван малко след раждането на бебето, докато търгуваше с кокаин, и осъден на три години и половина затвор. За съжаление, това влоши отношенията им, което доведе до горчива раздяла. Журдан беше оставена сама да отглежда детето си.

Последната й интимна връзка беше с приятеля й Юнес Бенджима. Научихме, че двойката се е срещнала за първи път на Met Gala през 2015 г. По-късно същата година двамата дори бяха видени заедно в новогодишната нощ на 2015 г.

За съжаление връзката им не проработи и те се разделиха през октомври 2016 г. Дън изглежда неженена към момента на писане, тъй като не е показала никакви признаци, че наскоро се е срещала с гадже. Изглежда, че супермоделът жонглира между кариерата и супермайката.

Социална медия

Прекрасната манекенка е активна в профилите си в социалните мрежи, където държи последователите си в течение за случващото се в живота й. Тя има 114 хиляди последователи във Facebook. По същия начин тя има 2,4 хиляди последователи в Instagram. Тя има 283 хиляди последователи в Twitter.

Факти

  1. Тя забременя на 19 години.
  2. В момента е необвързана.
  3. Тя обича сладолед.

Също така знайте за Donnalyn Bartolome Възраст, Wiki, Биография, Височина, Тегло, Връзка

Популярни Публикации