Кристин Тейлър- Възраст, Нетна стойност, Височина, Съпруг, Националност

Кристин Тейлър беше актриса от Съединените щати. Кристин Тейлър е най-известна с ролята си на Марша Брейди във филма The Brady Bunch A Brady Sequel и Zoolander and Dodge Ball: A True Underdog Story. Участвала е и в телевизионен сериал. Тя е известна телевизионна актриса. Научете повече за нетната стойност на Кристин Тейлър, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, съпруг, височина, кариера

Бързи факти

Пълно име: Кристин Джоан Тейлър
Дата на раждане: 30 юли 1971 г
Възраст: 50 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 10
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Професия: актриса
Държава: елен
Височина: 6 фута 2 инча (1,88 м)
Семейно положение: развод
Дата на сключване на брак: 13 май 2000 г
Развод Бен Стилър
Нетна стойност 50 милиона долара
Цвят на очите син
Цвят на косата Рус
Родно място Алънтаун Пенсилвания
Националност американски
образование Централна католическа гимназия в Алънтаун
баща Албърт Е. Тейлър
Майка Джоан Тейлър
Братя и сестри 1 (брат) Братът на Браян
IMDB Кристин Джоан Тейлър IMDB
Седмица Кристин Джоан Тейлър Wiki

Възраст и ранен живот на Кристин Тейлър

Кристин Тейлър е роден на 30 юли 1971 г. в Алънтаун, Пенсилвания, САЩ. Сега тя е на 49 години. Кристин Джоан Тейлър е нейното име. Семейството й включва баща на име Албърт Е. Тейлър, майка на име Джоан Тейлър и един брат на име Брайън Тейлър. Що се отнася до семейните занимания, баща й притежава охранителна фирма, а майка й е домакиня. Кристин Тейлър е израснала в близкия град Уескосвил, Пенсилвания. Тя е отгледана в римокатолическо семейство. Тя е гражданин на Съединените щати.

Кристин Тейлър Образование

Няма информация за нейните училищни дни или университет, но тя е завършила средното си образование в Allentown Central Catholic.Височина и тегло на Кристин Тейлър

Колко висока е Кристин Тейлър? Кристин има прекрасно тяло. Тя е висока 5 фута 7 инча и тежи 56 кг. Тейлър има сини очи и руса коса и има прекрасни и привлекателни очи. Тейлър изглежда страхотно във всяко облекло, което носи.

  Кристин Тейлър

Кристин Тейлър със съпруга си (Източник: Pinterest)

кариера

Кристин Тейлър започва кариерата си в ранна възраст. Тя е професионална актриса от САЩ. Тя започва кариерата си през 1989 г. в детския телевизионен сериал на Nickelodeon Hey Dude като спасител Мелъди Хансън. Тя играе ролята до 1991 г. Междувременно се появява в другата програма през 1991 г. и 1992 г., след което е ограничена само до телевизията. Наред с общите си изяви в сериали, тя също направи огромна комична изява в поредици от телевизия и филми през 1993 г. Тя се появява в комедии, романси и филми на ужасите.

Тя е имала много трудности в живота си. Тя е един от съвременните актьори, които са постигнали значителни успехи в балансирането на кариера в телевизионната и филмовата индустрия в дългосрочен план. През 2012 г. тя стана говорител на органичните продукти за грижа за кожата на Nourish. Нейната филмова кариера започва през 1993 г. с излизането на CALENDER GIRL. След това, в допълнение към актьорството в аплодирани от критиката и комерсиално успешни филми, тя продължи да работи в телевизията с малки прекъсвания между тях след хитовите телевизионни сериали като DALLAS и BLOSSOM, които дебютираха в началото на 1990 г.; тя се завръща в телевизията в края на 1990 г. с предавания.

Нетната стойност на Кристин Тейлър за 2022 г

Колко богата е Кристин Тейлър? Тя е една от най-известните актриси и Нетното състояние на Кристин Тейлър се оценява на около 50 милиона долара към 2022 г . По отношение на заплатата тя избягва да обсъжда нетната си стойност в медиите.

Статус на връзка с Кристин Тейлър

За кого се омъжи Кристин Тейлър? Кристин Тейлър е съпругата на Бен Стилър. Той е известен и привлекателен актьор. На 13 май 2000 г. двамата се женят. Те се срещнаха за първи път в телевизионното шоу HEAT VISION AND JACK. И двамата се появяват в куп филми. И двамата живеят в окръг Уестчестър в Ню Йорк. По отношение на съпруга си, Бен Стилър е американски актьор, филмов продуцент, комик, филмов режисьор и писател. Той също е известна фигура. Куинлин Демпси и Ела Оливия, техният син и дъщеря, са техни деца.

Бен Стилър имаше някои здравословни проблеми в живота си; той беше диагностициран с рак на простатата през 2014 г., но се възстанови през септември същата година. Ето защо те се включват и във веганската диета. Няма налична информация за трудностите при бременност на Кристин Тейлър. Двамата се разведоха на 26 май 2017 г. след 17 години брак. Не посочват причина, но има лична причина да бъдат разделени. Но и двамата сега са доволни от живота си.

Социална медия

Кристин не е в нито една социална мрежа. По същия начин тя не е активна в нито една социална медийна платформа като Facebook, Instagram или Twitter.

Популярни Публикации