Раздялата на Тарън Егертън с Емили Томас, след като се среща с нея в продължение на 6 години

Конференция Егертън и връзката на Емили Томас винаги е била ту пак, ту пак. И връзката им приключи внезапно през април 2022 г., според източници, тъй като напрегнатите им графици попречиха на романтиката им. Ситуацията обаче можеше да е много по-лоша. Според анонимен доклад за Deux Moi, очевидното несъгласие на Егертън и Томас относно създаването на съвместен живот може да е прекратило връзката им. След раздялата звездата от Rocketman се присъедини към приложението за запознанства Raya.

Разделиха ли се Тарон Егертън и бившата му приятелка поради спорове за годеж?

Анонимен коментар в клюкарския акаунт на знаменитости в Instagram Deux Moi на 21 април 2020 г. заяви, че Егертън и Томас са значително по-близо до сгодяването, отколкото се очакваше. Taron Egerton е на Raya след много трудна раздяла с дългогодишната му бивша приятелка (тя искаше да се сгоди, той не), се казва в съобщението.

На 22 април 2022 г. доклади в британския таблоид Welsh Sun-Times (чрез MediaMass) казаха, че двойката търси годежни пръстени. Според някои вътрешни източници двойката скоро ще се сгоди и че годежът е бил неизбежен, което предполага, че връзката се нагрява. Според анонимния сигнал нещата очевидно са достигнали точката на кипене и са приключили, преди да могат да бъдат разменени пръстените. Конференция Егертън

Според заявлението раздялата е настъпила, когато Егертън е напуснал Cock, неговата продукция в Уест Енд. Изпълнителят колабира на сцената в първата вечер на пиесата през март 2022 г. и след това напусна продукцията няколко дни по-късно, на 2 април, като се позова на лични причини. Раздялата им първоначално нашумя на 19 април 2021 г., когато вътрешен източник информира The Sun, че работните им графици са обтегнали романтиката им. Те се разделиха и не беше лесно и за двамата, добави човекът. Въпреки това той моментално беше възприемчив към нова връзка. Той се излагаше на Рая с надеждата да се улесни отново в срещите, добави вътрешен човек.

История на отношенията на Тарон Егертън и Емили Томас

Егертън и Томас се срещнаха преди 2016 г. и връзката им стана официална през 2016 г. Въпреки факта, че и двамата имаха процъфтяващ бизнес, връзката им имаше проблеми с разстоянието от самото начало. Противоречивите работни графици ги принудиха да се отдалечат и те се разведоха за първи път през ноември 2018 г. Въпреки това, в интервю за Vogue през март 2019 г. той каза, че са се събрали отново, среща, от която беше много доволен.

 Конференция Егертън

Той също така призна, че трябва да имат предвид празнината, създадена от тяхната работа. Освен ако не сте невероятно бдителни, каза той пред Vogue, може да започнете да обитавате различни вселени. Едно трогателно съобщение от Томас, което той откри в къщата си в Абъристуит, може да е помогнало за тяхното събиране. Това го накара да се разплаче и да разбере, че нещата не бива да му се натрапват. Може би двойката е стигнала до заключението, че за тях е най-добре да не са заедно.

Популярни Публикации