Кой е Скай Копърфийлд? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, връзка, кариера

Когато добре познато семейство приветства нов член, това обикновено попада в новините. От друга страна, някои хора предпочитат да го държат заровено, докато дойде подходящият момент. Скай Копърфийлд е дъщеря на известния илюзионист Дейвид Копърфийлд.

Бързи факти

Рождена дата 11 февруари 2011 г
Пълно име Скай Копърфийлд
Рождено име Скай Копърфийлд
Националност американски
Държава на раждане елен
Бащино име Дейвид Копърфийлд
Баща професия Магьосник
Име на майката Клои Госелин
Професия майка Модел
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация прав
Хороскоп Водолей
Семейно положение Неженен

Биография на Скай Копърфийлд

Скай Копърфийлд е родена на 11 февруари 2010 г. Въпреки факта, че е родена в известно семейство, родителите й пазят раждането й в тайна до август 2011 г., когато New York Times го разкрива. Бащата на Скай, Дейвид Сет Коткин, е американски магьосник, а майка й, Клои Госелин, е френски модел.

Sky Copperfield Net Worth

Подобно на други знаменитости като Деца, Лили Колинс и Джуд Малкълм Йън, Скай Копърфийлд получава по-голямата част от богатството на родителите си. Небето е сравнително малко, когато става дума за икономически начинания. В следващите дни тя определено ще успее.Бащата на Скай, Дейвид Копърфийлд, притежава единадесет острова на Бахамите. През 2006 г. Дейвид плати 5 милиона долара за първия си остров. В момента той изгражда ултра ексклузивен курорт на стойност 40 милиона долара. Освен това има вила в Невада на стойност 18 милиона долара.

През 2016 г. той плати 17,55 милиона долара за къща в Лас Вегас. Той прави приблизително 500 концерта всяка година по целия свят. Дейвид е горд собственик на редица безценни магически предмети. Към октомври 2022 г. някои източници се оценяват на повече от 500 милиона долара.

 Скай Копърфийлд

Връзка Скай Копърфийлд

Скай Копърфийлд в момента е ученик в началното училище. Първата й любов са нейните родители. Сега е необвързана. Родителите на Скай имаха фантастична любовна история, въпреки факта, че тя е сама. Скай има двама родители, като и двамата са на двадесет и осем години. В момента са базирани в Лас Вегас. Те са заедно през последните десет години. Медиите разбраха за присъствието на Скай, след като бяха уловени на фотосесия.

Популярни Публикации