Коя е Тифани Франко от 90 Day Fiance: The Single Life?

90-дневен годеник на TLC: The Single Life ще бъде излъчен на 12 септември. Тифани Франко, родом от Мериленд, е един от синглите за следващия сезон. 30-годишният преди това се появи в The Other Way, епизод от програмата. 90-дневен годеник: Самотният живот ще включва шест необвързани мъже и жени, които преди това са били в програмата. Тези необвързани подложиха любовния си живот на изпитание. Други са били затворени в несъвместими връзки, докато други са били обезкуражени в предишни връзки. Вече са готови да се влюбят отново, за да намерят своя идеален партньор.

Според официалния синопсис на шоуто:

Новият сезон на THE SINGLE LIFE ще проследи шест мотивирани сингли, които отново навлизат в царството на романтиката след неуспешни романи в чужбина. Тези шестима души правят още един опит в любовта, въпреки препятствията при запознанства, вариращи от фобия към обвързване до намесващи се сватовници до вечно присъстващи бивши гаджета.По-нататък се казва:

На тези необвързани ще бъдат раздадени няколко криви топки, когато влязат отново в света на срещите. Дали процъфтяващите им връзки ще отбележат хоумрън, или ще ударят отново?

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Тифани Франко-Смит (@tiffanyfrancosmith)

Тифани Франси от 90 Day Fiance: The Single Life има операция за отслабване.

Телесната трансформация на Тифани беше един от основните акценти на годината. Всички бяха впечатлени от „във форма“ на звездата от 90-дневния годеник. Миналата година актрисата имаше операция на стомашния ръкав и свали 80 килограма. Тя посочи, че се е оперирала по-скоро по здравословни причини, отколкото за да придобие определен външен вид. Точните й изявления относно отслабването бяха,

Това беше стъпка към щастлива, по-здрава аз и нямаше нищо общо със слабата, наднорменото тегло или нещо друго.

 Тифани Франко

Тифани Франко е родена във Фредерик, Мериленд, и е израснала там. Тя е от кубински и колумбийски произход. 30-годишният вече е бил два пъти. Първият й съпруг, Роджър, загина при сбиване на строителна работа през 2018 г. Даниел, детето й от първия й брак, вече е на 12 години.

Впоследствие тя се срещна с Роналд, когато беше на почивка в Южна Африка с приятелите си. Двамата се познавали чрез общ познат. След като ваканцията на Тифани приключи, двамата останаха в контакт. Шест месеца по-късно Франко дойде в SA, за да се свърже отново с него и точно по време на това пътуване Роналд й предложи брак. Бракът им обаче изглеждаше един от най-кратките в историята на 90-дневния годеник. Пристрастяването на Роналд към хазарта, както и родителските предизвикателства, създават проблеми за брака. Тифани и Роналд имаха второто си дете, Карли, през 2019 г. Статусът на връзката на двойката не е известен, но изглежда, че са в добри отношения и са родители на децата си.

 Тифани Франко

Тифани е гримьор, който обича да експериментира с различни стилове. Всъщност тя предлага козметични инструкции за на сайта за хостинг на съдържание Snipfeed. Третият сезон на 90 Day Fiance: The Single Life ще започне по TLC на 12 септември в 20:00 часа. ET/PT. Епизодът ще бъде достъпен и в Discovery+ в същия ден.

Популярни Публикации