Бети Лу Бредемус Съпруг, любовен живот, женен, нетно състояние

Бети Лу Бредемъс е майка на Джулия Робъртс, американска актриса и продуцент. Тя беше актьор, както и инструктор по актьорско майсторство. Тя също е служила в армията, а именно във военновъздушните сили. Джулия е известна и успешна холивудска актриса. Тя има три награди 'Златен глобус'. Тя също беше номинирана за награда Оскар за изключителното си представяне във филма. Тя е номинирана много пъти. Започва кариерата си на актриса през 1990 г. с филма „Хубава жена“, касов удар, който спечели над 2,8 милиарда долара.

Бързи факти

Пълно име Бети Лу Бредемъс
Първо име Бети
Презиме Лу
Фамилия Да се ​​размножаваме
Дата на раждане 13 август 1934 г
Възраст 87 години
Професия Американска актриса и треньор по актьорско майсторство
Националност американски
Град на раждане Минеаполис, Минесота
Държава на раждане Съединени щати
Бащино име Уендъл Джон Бредемъс
Баща професия Футболист
Име на майката Елизабет Елън Билингсли
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Лео
Без деца 4

Брак

Бети беше омъжена два пъти. Уолтър Грейди Робъртс беше първият мъж, за когото се омъжи. Двамата се женят през 1933 г. и се развеждат през 1977 г. Те споделят три деца, Ерик, Лиза и Джулия. Те са съоснователи на детска програма, в която Бети изобразява различни роли. Те също започнаха заедно уроци по актьорско майсторство и семинари. Беше голям хит и привлече много внимание.

  Бети Лу Бредемъс

Бети Лу Бредемъс (Източник: Google)Йоланда Кинг, дъщерята на Мартин Лутър Кинг младши и Корета Скот Кинг, също беше в класа по актьорско майсторство. Двойката имаше сериозни финансови затруднения, когато Джулия се роди, така че Корета Кинг доброволно плати за болницата. Йоланда работеше по проекта си, когато баща й беше убит. Те се разведоха, след като часът свърши. По-късно Бети се омъжи за Майкъл Моутс. Заедно имат дъщеря на име Нанси. Майкъл беше агресивен и често безработен; така двойката се раздели през 1983 г. Бети също отбеляза, че бракът с Майкъл е огромна грешка.

Смъртта на Бети

Бети почина на 19 февруари 2015 г., докато живееше в Лос Анджелис. Тя почина на 80 години след дълга битка с рак на белия дроб.

Сватбата на Юлия

В момента Джулия е омъжена за Даниел Модер, оператор. Двамата са родители на три деца. Първоначално се срещнаха на снимачната площадка на един от нейните филми през 2000 г. Тогава Джулия се срещаше с Бенджамин Брат, а Даниел също беше женен. След една година връзка с актрисата, той се разведе със съпругата си и се ожени за нея на 4 юли 2002 г., като двамата са женени от 19 години.

Джулия има история на срещи с известни хора преди Даниел. Джулия излизаше с Джейсън Патрик, Лиам Нийсън, Кийфър Съдърланд, Дилън Макдермот и Матю Пери, наред с други. Тя се сгоди за Кийфър, но се разделиха три дни преди сватбата. След това Джулия се омъжи за първия си съпруг, кънтри художника Лайл Ловет. Тяхната сватба се състоя на 25 юни 1993 г., а разводът им беше финализиран през март 1995 г. Тя видя Бенджамин Брат след развода си и чрез него тя намери любовта на живота си, Даниел.

  Бети Лу Бредемъс

Бети Лу Бредемъс (Източник: Google)

деца

Бети и първият й съпруг имат три деца: Ерик, Лиза и Джулия. Всички те са изпълнители и продуценти в развлекателния бизнес. Бети имаше дъщеря на име Нанси от втория си съпруг, който почина на 37 години от свръхдоза хероин. Джулия е майка на две момичета, момче на име Хенри и дъщери близначки Хейзъл и Финиъс.

Нетната стойност на Betty Lou Bredemus през 2022 г

Нетната стойност на Бети не е известна. Нетното състояние на Джулия се оценява на приблизително 250 милиона долара към октомври 2022 г. Тя изкарва прехраната си от филмите и телевизионните програми, които продуцира. Работи и като продуцент.

Популярни Публикации