Quanah Drayton- Wiki, възраст, нетна стойност, гадже, срещи, височина

Куана Дрейтън е известно американско дете. Quanah Drayton е дъщеря на Flavor Flav, известен рапър.

Бързи факти

Пълно име: Куана Дрейтън
Професия: Дете на знаменитост
Държава: елен
Националност американски
баща Уилям Джонатан Дрейтън младши
Майка Анджи Паркър
Братя и сестри шест (Шаник, Дазина, Уилям, Жасмин, Кайла и Карма)

Биография на Quanah Drayton

Куана Дрейтън датата на раждане и други подробности за нейното раждане са неизвестни. Баща й, от друга страна, е Флейвър Флав, а майка й е Анджи Паркър. Уилям Джонатан Дрейтън младши е пълното име на Flavor Flav. Shaniq, Dazyna, William, Jasmine, Kayla и Karma са шест братя и сестри на Quanah. Не се споменава нищо за нейното детство или ранен живот.

 Куана Драйтън възраст

Куана ДрейтънВисочина и тегло на Quanah Drayton

Мерките на тялото на това известно дете не са налични в интернет. Като цяло нейният ръст, тегло и размер на роклята не са известни. В резултат на това нейните снимки също не са достъпни в интернет. Баща й, от друга страна, е висок 5 фута 7 инча и тежи приблизително 70 кг.

кариера

Quanah Draytone не е споменавала публично професионалната си дейност. По отношение на кариерата на баща си, Flavor Flav е рапър, музикант, актьор, телевизионна личност, композитор, телевизионен продуцент, ресторантьор и гласов актьор.

Flavor и Chuck D съосновават рап групата „Public Enemy“ през 1985 г. Той е най-известен с изпълненията си с викове Yeah, boyeeeeeee! Освен това, след няколко години далеч от светлината на прожекторите, този рапър се появи в различни риалити сериали на VH1, включително Strange Love, The Surreal Life и Flavor of Love.

Quanah Drayton Нетна стойност

Куана Дрейтън нетната стойност и заплатата също са неясни. Въпреки това тя може да се радва на щастлив и луксозен живот в резултат на приходите на баща му. Следователно нетната стойност на Flavor Flav е 2 милиона долара.

Куана Дрейтън Гадже, Запознанства

Интернет е лишен от информация относно статуса на запознанства на Quanah. В резултат на това светът не знае за нейното минало на срещи. Що се отнася до баща й знаменитост, Flavor е баща на седем деца. В резултат на това той има три деца с Карън Рос, три допълнителни деца с Анджи Паркър, момче с Елизабет Трухильо и още едно дете с Кейт Гамел.

Популярни Публикации