Матю Хътчинс - Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, брак, кариера

Матю Хътчинс е американски активист. Той е надежден и искрен човек, който работи като корпоративен представител. Когато съпругата му Халина Хътчинс почина в резултат на неволна стрелба, напоследък той беше наблюдаван зает от няколко медийни знаменитости.

Бързи факти

Пълно истинско име Матю Хътчинс
Псевдоним Мат
Възраст (към 2021 г.) 38 години
Професия Адвокат
Популярни за Съпругата му Халина Хътчинс
Дата на раждане ч/б 1983г.
Място на раждане Лос Анджелис, Калифорния
Сегашен адрес Лос Анджелис, Калифорния
образование Завършвам
Университет Правно училище в Харвард
Нетна стойност 0k USD (приблизително).
Националност американски
Религия християнството
Зодия Лео.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5'11
Тегло (прибл.) В килограми: 80 кг

Възраст и ранен живот на Матю Хътчинс

Матю е родом от Лос Анджелис, Калифорния. Той се ражда между 1983 -1984 г. От малък се интересува от академичните среди. Той се учи бързо, когато беше по-млад. Баща му го обучаваше индивидуално за всеки от училищните му курсове. С напредване на възрастта той развива интерес към правните въпроси. Завършва образованието си в местно училище в Лос Анджелис. По-късно той се записва в Юридическия факултет на Харвард, за да усъвършенства таланта си в областта на закона и реда.

Височина и тегло на Матю Хътчинс

Матю Хътчинс е висок 5 фута 11 инча . Тежи около 80 кг. Има прекрасни топли кафяви очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Матю Хътчинс

Матю Хътчинс

Нетна стойност на Матю Хътчинс

Колко е нетната стойност на Матю Хътчинс? Матю е всеотдаен човек, който е адвокат повече от десетилетие. Работи професионално в правния сектор и си изкарва добре от многобройните си адвокатски услуги. Към октомври 2022 г. се смята, че нетната му стойност е в диапазона от 0 000 USD.

кариера

Той е квалифициран юрист с достатъчен опит да се занимава с дейности като сделки за сливания и придобивания. Специалист е и в продажбата на различни ценни книжа. Той е помогнал на няколко собственици на компании със законни трансгранични инвестиции и отделяне. Той е надеждно лице, което е управлявало транзакции по преструктуриране и проблеми с корпоративното управление за различни публични и частни фирми. Неговото образование в Юридическия факултет на Харвард му помогна да стане успешен частен и публичен бизнес адвокат. В момента е нает като сътрудник в Latham & Watkins в Лос Анджелис.

Съпруга и брак на Матю Хътчинс

Коя е съпругата на Матю Хътчинс? Мат разкрива, че е женен. Въпреки това, трагедията със смъртта на съпругата му е променила живота му и сега той живее като вдовец. Съпругата му, Халина Матю, почина на 21 октомври 2021 г. Тя беше улучена от неволен куршум на снимачната площадка на предстоящия й филм Rust. Тя беше известен и харесван оператор и журналист в Съединените щати. Андрос, деветгодишният син на дуото, също беше член на семейството им. През 2005 г. двойката се жени. Халина, съпругата на Мат, беше известен кинематограф и журналист. Тя беше добре известна с работата си по филми като Snowbound, Darlin Archenemy и много други. Работата й й отделя много внимание и тя има голяма база от фенове в профила си в социалните медии. Тя обаче почина на 21 октомври 2021 г., докато беше на снимачната площадка на следващия си филм Rust.

Популярни Публикации