Akash Thapa- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, етническа принадлежност

Акаш Тапа е индийска танцьорка, предприемач, звезда от риалити шоу, медийно лице и онлайн сензация от Дехрадун. Той е добре известен в нацията с невероятните си танцувални способности и палава личност.

Бързи факти

Пълно истинско име Акаш Тапа.
Нетна стойност INR 1 Crore (приблизително).
рожден ден 14 август 2004 г.
Възраст (към 2021 г.) 17 годишен.
Професия Танцьор, хореограф и медийно лице.
Родно място Дехрадун, Утаракханд, Индия.
Религия индуизъм.
каста Четри.
Алма матер Полицейско модерно училище, Дехрадун.
Квалификация Студент.
Слънчев знак Лео.
Националност индийски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 4″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 55 кг .

Възраст и ранен живот на Акаш Тапа

Акаш Тапа беше роден на 14 август 2004 г., в Дехрадун, Утаракханд, Индия. Той е на 17 години (към 2021 г.). Той никога не е отбелязвал рождения си ден в акаунтите си в социалните мрежи. Според разказите той е посещавал модерно полицейско училище в Дехрадун за началното и средното си образование. Според възрастта си е в гимназия и е готов да влезе в престижна институция или университет.

Височина и тегло на Акаш Тапа

Акаш Тапа е висок 5 фута 4 инча . Тежи около 55 кг. Той има прекрасни топли кафяви очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н. Акаш Тапа

Нетната стойност на Акаш Тапа

Колко е нетната стойност на Акаш Тапа? Този страхотен танцьор живее в прекрасна къща със семейството си. Редовно тренира танците си у дома. Мога да ви кажа, че той получава компенсации за хореография, музика, риалити програми, реклами и бизнес. Нетната стойност на Акаш Тапа се оценява на около 1 крора INR (приблизително) към октомври 2022 г.

кариера

Акаш започва да танцува, когато е много малък. Той идолизира и имитира хореографа Дхармеш Йеланде. Според сметките той започва своята танцова кариера през 2017 г., след като участва в риалити програмата Super Dancer Season 2. Той работи усилено и спечели място сред първите четирима претенденти.

Тъй като заради лудориите си на снимачната площадка, той беше известен също като Naughty Thapa. Освен това, той беше включен в телевизионната програма „Dance Deewane“. От неговия акаунт в социалните медии научихме, че той се е появявал в две песни: „Suroor Sa“ с Pragati Verma и „Naina: Chaap Tilak“ със Somya Daundkar. Освен това Акаш е собственик на бизнес и собственик на компания за дрехи за момчета и момичета.

Akash Thapa приятелка и запознанства

С кого се среща Акаш Тапа? Тапа е надарен и интелигентен човек. Неговите последователки са в екстаз да научат повече за личния му живот и любовницата му. Прегледахме акаунтите му в социалните медии и изтърсихме мрежата, но не намерихме информация за връзката му. Той изцяло е съсредоточил ударението си върху своето образование и танцова кариера. Той се стреми да бъде известен хореограф, подобно на своите предшественици и ръководители. Той работи изключително по своята професия. В момента той не е женен и е вероятно скоро да разкрие подробности за личния си живот пред своите почитатели.

Популярни Публикации