Коя е Пейдж Тамада? Всичко, което трябва да знаете за нея

Пейдж Тамада е най-известна с превъплъщението си в ролята на елфа Джуди във филма „Дядо Коледа“.

Бързи факти

Пълно име Пейдж Тамада
Първо име Пейдж
Фамилия Тамада
Дата на раждане 1985 г
Възраст 35 годишен
Рождено име Пейдж Юкико Тамада
Професия актриса
Националност американски
Град на раждане Калифорния
Държава на раждане Съединени Американски щати
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Козирог
Семейно положение Неженен
Височина 165 см
нетна стойност 1,3 милиона долара

Нейното детство

Пейдж е родена в град Лос Анджелис, Калифорния, Съединени американски щати. Тя посещава Лила, френско-американско училище в Санта Ана, Калифорния. Тя получава бакалавърска степен по английски език от Калифорнийския университет в Бъркли. Смята се, че Пейдж е изпълнителен директор в Macy's, американски универсален магазин. Ето публикация, посветена на Пейдж от нейния наставник, пълна с надпис. „Няма думи за описание.“

 Пейдж Тамада

Пейдж Тамада (Източник: Google)Нейният брак и връзка

Твърди се, че Пейдж не е омъжена през 2019 г. Информацията за нейните срещи или гадже се разследва. Тъй като тя е интроверт, няма налична информация за брачния й живот или съпруга. От близо 20 години тя не се е занимавала с филмова индустрия. Тя беше талантлива актриса, но никой не знае какво мотивира избора й да напусне филмовия бизнес и да живее личен живот. Предишните й романи и връзки, от друга страна, остават мистерия.

Публикациите й в социалните медии

Пейдж не е в нито един от акаунтите си в социалните медии. Тя обаче има частен акаунт в Instagram с името paigeyukiko. По-голямата част от нейната информация и снимки са натрупани през цялата й изпълнителска кариера. Няма информация относно настоящия й живот.

Нетна стойност

Счита се, че нетното състояние на Пейдж е около 1,3 милиона долара към 2022 г. Най-известният й филм, Дядо Коледа, спечели 189 833 357 долара в световен мащаб. Създаден е с бюджет от 22 милиона долара по това време. Тя винаги се е интересувала от представления и започва да работи в ранна възраст. Първоначално се появява в телевизионната програма The Fresh Prince of Bel-Air, когато е на шест години.

 Пейдж Тамада

Пейдж Тамада (Източник: google)

Пейдж не е била активна от 1999 г. и оттогава няма вест за нея. Тя участва в редица филми, включително The Fresh Prince of Bel-Air, Milo и Mad City. Тя не се интересуваше от телевизионни предавания като L.A. Fighter. По време на кариерата си тя работи по Evening Shade и много други проекти.

Любопитни факти

  • Пейдж Тамада е родена през 1985 г., което я прави на 35 години през 2021 г., според нейната биография.
  • Пейдж Юкико Тамада е нейното рождено име.
  • Тя е от американски произход.
  • Всяка година на 11 януари тя празнува рожден ден.
  • Тя е висока жена, висока 5 фута 5 инча.
  • Физическите й размери са 32-24-34 инча.

Популярни Публикации