Cibi Chakravarthy - Wiki, възраст, нетна стойност, приятелка, срещи, височина

Сиби Чакраварти е индийски режисьор, писател, медийна личност и телевизионна сензация от Anthiyur. Той е добре известен в цялата страна с усилията си пред камерата. Той е много талантлива личност, която е едновременно режисьор и сценарист.

Бързи факти

Пълно истинско име Сиби Чакраварти.
Нетна стойност INR 1-2 Crores (приблизително).
рожден ден 5 декември.
година на раждане Ч/Б 1988-1991.
Възраст (към 2021 г.) Ч/Б 30-33г.
Професия Режисьор, сценарист и медийно лице.
Родно място Антиюр, Тамил Наду, Индия.
Религия индуизъм.
каста Бенгалски брамини.
Алма матер Идеално висше средно училище.
Технологичен институт Bannari Amman.
Квалификация Завършил строително инженерство.
Слънчев знак Стрелец.
Националност индийски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 8″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 64 кг

Възраст и ранен живот на Cibi Chakravarthy

Сиби Чакраварти е роден в Антиюр, Тамил Наду, Индия, между 1988 – 1991 г. За момента работи в Ченай, Тамил Наду. Cibi Chakravarthy ще бъде на 30-33 години през 2021 г. Според сметките той е посещавал идеалното висше средно училище за своето средно училище след завършване на основното си образование. Той каза, че е учил в Технологичния институт Bannari Amman през 2009 г. и е завършил бакалавърска степен по строително инженерство през 2013 г.

Височина и тегло на Cibi Chakravarthy

Cibi Chakravarthy i s 5 фута 8 инча висок . Тежи приблизително 64 кг. Той има прекрасни топли кафяви очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите-талията-ханша, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Сиби Чакраварти

Чиби Чакраварти Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Cibi Chakravarthy? Той живее в прекрасна къща, пълна с прекрасни растения и произведения на изкуството. Сега живее с баща си и майка си. Към октомври 2022 г. нетната стойност на Cibi Chakravarthy се оценява на между 1-2 крори INR (приблизително). Неговите източници на доходи включват режисура, писане и други.

кариера

Чакраварти е запален по правенето на филми и режисурата. Той се присъединява към филмовия бизнес, след като завършва инженерните си науки. Чакраварти прекара няколко години в работа с великия режисьор Атли. Работи с него по филми като Mersal и Theri. След това Cibi решава да направи свой собствен филм. Нека ви уведомя, че той работи като режисьор и сценарист на филма „Дон“, който излезе през май 2022 г. Сивакартикеян и Приянка Арулмохан играят видни роли във филма. Дон излезе по кината на 13 май 2022 г. (петък) и надмина очакванията. Според докладите мнозина очакваха картината да бъде екшън, но историята беше фантастична и невъзможна за разбиране. Много хора очакват с нетърпение следващите филми на Cibi Chakravarthy.

Cibi Chakravarthy приятелка и запознанства

С кого се среща Cibi Chakravarthy? Cibi Chakravarthy получи голямо признание за изключителния си режисьорски дебют. Много от поддръжниците му бяха нетърпеливи да научат каквото могат за личния му живот. Бих искал да ви уведомя, че Cibi иска да запази личния си живот личен. Освен това той не е качил никакви изображения в социалните медии, които може да показват приятелката му. Така че за момента считаме, че връзката му е необвързана. Вероятно той иска да се концентрира само върху кариерата си. Ще се стремим да ви предоставим надеждна информация за любовния му живот възможно най-скоро.

Популярни Публикации