Бащата на Кейси Александър Голдън издаде осем успешни миксирани ленти в рамките на две години

Кейси Александър Голден е знаменитост, известна с баща си, YoungBoy Never Broke Again.

Бързи факти

Пълно име Кейси Александър Голден
Първо име Кейси
Презиме Александър
Фамилия Голдън
Дата на раждане 13 февруари 2019 г
Възраст Две години
Професия Дете на знаменитост
Националност американски
Държава на раждане Съединени щати
Бащино име YoungBoy Never Break Again
Баща професия рапър, певец и автор на песни
Име на майката Джания Мешел
Полова идентичност Мъжки
Хороскоп Водолей
Братя и сестри Кайдън Голдън, Тайлин Голдън, Камири Голдън

В рамките на две години YoungBoy Never Broke Again продуцира осем хитови микстейпа.

Правилното име на YoungBoy Never Broke Again е Kentrell Desean Gaulden, известен също като NBA Youngboy. Той е американски рапър, певец и композитор. YoungBoy, 21-годишен рапър, известен със своята жестока улична история, натрупа база от отдадени фенове. Той се интересува от музика от малък и напуска училище в девети клас, за да се концентрира върху музикалната си кариера.

  Кейси Александър Голден

Kacey Alexander Gaulden (Източник: Google)Между 2015 и 2017 г. той продуцира осем независими микстейпа и се превърна в любимец на феновете благодарение на усилията си. През 2018 г. песента му „Outside Today“ дебютира под номер 31 в Billboard Hot 100. Един от най-забележителните му пробивни проекти, AI Young Boy2, получи широко признание и остана на върха на Billboard 200 през 2019 г. Неговият шестнадесети микстейп, 38 Baby, който той пусна през април 2020 г., остана на върха на класациите.

Родителска клевета

Майка му Джания Мешел и баща му оттогава са разделени и живеят отделно. Преди развода връзката им беше в светлините на прожекторите, защото той беше обвинен в побой и отвличане. Във видео, публикувано от TMZ, той е видял как я удря и влачи в хотелска стая. Според вътрешни хора те са били в токсична връзка и никога не са се срещали, за да обвиняват другите. Рапърът твърди, че тя го е заразила с херпес и е написал песен, озаглавена „Истината за херпеса“, която е за тяхната връзка. Сега се казва, че се среща с рапъра YBN Almighty Jay.

Миналото на приятелките

Известният му баща спечели много женски сърца и връзки с майка си. В началото на 2021 г. бившата му приятелка ЯЯ Мейуедър, дъщеря на легендарния боксьор Флойд Мейуедър, им роди дете. Преди това беше женен за Дреа Симоне, с която имаше дъщеря на 26 ноември 2020 г. Преди това имаше връзка с Ниша.

  Кейси Александър Г

Kacey Alexander G (Източник: Google)

Смята се, че са започнали да се срещат, когато са били на петнадесет и имат първото си дете през 2016 г. Те се разделиха и се помириха по-късно и тя забременя с детето му отново в края на 2019 г. Същата година той научи, че бившата му съпруга Кейлин Мари, очакваше дете. Заедно с тези момичета, той е прекарвал време с Nia, Lapattra, Bhad Bhabie и много други.

Джазлин Мишел сега има връзка с него.

В момента той се среща с Jazlyn Mychelle след развода си с YaYa Mayweather. Дуото беше забелязано да се наслаждава на качествено време заедно. Наскоро бяха забелязани да си играят в снега и да се возят на тобоган. Според източника тази връзка е различна от предишната му и може би той е открил тази за него.

Брат беше почти убит в автомобилна катастрофа.

Тейлър, полубратът на баща му, беше претърпял ужасна катастрофа, която едва не го уби. На 24 юни 2018 г. шофьорът губи контрол над автомобила си и се блъска в дърво. Този автомобил се преобърна, но за щастие и двамата оцеляха. Бабата на Тайлин туитна за събитието в профила си в социалните медии и се молеше за неговото благополучие.

Братя и сестри

Той има общо пет полубратя и сестри, две сестри и трима братя. Имената Kayden Gaulden, Taylin Gaulden, Kamiri Gaulden и други все още не са оповестени.

Популярни Публикации