Кой е Камерън Хардин от Dancing With Myself?

Камерън Хардин , метеоролог с чувство за хумор Чандлър Бинг, трябва да се състезава в Dancing With Myself по NBC на 31 май 2022 г. в 10/9c. Той, метеоролог по професия, е харесван в родния си град заради чувството си за хумор и съвместимостта си със своите ко-водещи в станцията на NBC WLWT.

Камерън Хардин – един от участниците в „Танц със себе си“.

Той получава бакалавърска и магистърска степен от университета Purdue. Той е от малкото селце Баргерсвил, Индиана, южно от Индианаполис. Преди да стане метеоролог, той учи метеорология, комуникации и селскостопански комуникации. През юни 2015 г. той започва първата си работа като метеоролог в WLFI в Уест Лафайет. След три години там той се премества в WEWS-TV в Кливланд, където остава четири месеца.

  Камерън Хардин
На 5 януари 2019 г. той се присъедини към WLWT-TV в Охайо. Като метеоролог той водеше сутрини заедно с Кели Рипин и беше харесван от зрителите заради забавния си подход. Синоптикът обаче напусна мрежата през декември 2021 г., което разочарова почитателите му. Миналата година 28-годишният Хардин стана баща на момиче. На 16 май 2021 г. той и съпругата му Хана Шанае се сдобиха с първото си дете. Рен Лусия Хардин е името, което дадоха на дъщеря си. Неговият акаунт в Instagram, weathermancam_, е пълен с прекрасни снимки на едногодишната му дъщеря и съпругата му Харпър Кей, създателка на магазин за дамско облекло. Двойката обича да пътува и да открива нови места с детето си.Всичко за танца със себе си

Dancing With Myself, новата програма на NBC, водеща Камил Костек, е вдъхновена от многобройните популярни танцови моменти в социалните медии. Концепцията на шоуто е следната:

Dancing with Myself, новият праймтайм сериал на NBC е вдъхновен от милионите, които се включват, за да видят най-новите танцови луди в социалните медии. Всяка седмица група обикновени хора ще участват в поредица от високоенергични танцови предизвикателства, разработени и изпълнени от известните продуценти на шоуто, Шакира, Ник Джонас, Лиза Коши и водещата Камил Костек.

По-нататък се казваше:

Шакира, Лиза, Ник и Камил ще изпълнят уникалните танцови предизвикателства за вечерта, създадени специално за шоуто. Те също така ще поискат помощта на звездни гости, които ще представят свои собствени предизвикателства. Състезателите са изолирани в собствените си капсули за кратък период от време, за да овладеят новите съчетания, да добавят собствено излъчване и след това да изпълнят своите сили пред студийна публика на живо.

  Камерън Хардин

Накрая публиката в студиото ще избере най-добрия танцьор на вечерта. Човекът с най-много ентусиазъм, най-голямо сърце и най-добро отношение ще бъде обявен за победител на вечерта. Програмата ще има 96 кандидати, като 12 състезатели преминават през шест различни състезателни кръга във всеки епизод.

Dancing with Myself се излъчва по NBC и е наличен за стрийминг на следващия ден на Hulu и Peacock Premium. Тези, които нямат конвенционална кабелна или сателитна телевизия, могат да гледат епизоди на FuboTV, Hulu с телевизия на живо, Sling TV или YouTube TV. Peacock е достъпен за зрителите в Обединеното кралство чрез техните абонаменти за Sky TV или Now TV.

Популярни Публикации