Анна Кейт Денвър - Знайте за дъщерята на Джон Денвър

Анна Кейт Денвър е едно от трите деца на покойния кънтри певец Джон Денвър. Джон Денвър и съпругата му осиновяват нея и по-големия й брат Закари Джон Денвър.

Баща й Джон е смятан за един от най-великите певци на всички времена. Кариерата му продължава три десетилетия и той получава множество награди, включително номинации за Еми и Грами.

След смъртта на Денвър трите му деца, особено осиновената му дъщеря Анна Кейт Денвър, предизвикаха обществения интерес. Тя е единственото от трите деца на Джон, което никога не се е появявало в медиите.И така, какво прави Ана тези дни? Знаете ли дали тя има мъж? Колко деца има? Нека сега разгледаме отговорите на въпросите.

  Анна Кейт Денвър

Анна Кейт Денвър със семейството си (Източник: Pinterest)

Анна Кейт Денвър Биография и детство

Анна е осиновена от Джон Денвър и първата му съпруга Ани Мартел през 1976 г. Няма много информация за нейните биологични родители. Денвърови изглежда са я осиновили от местна агенция за осиновяване. Анна също е от кавказка етническа принадлежност и от американска националност.

Когато тя се върна у дома, Джон и Ани вече се бяха преместили от Едина, Минесота, в Аспен, Колорадо. След пътуване до Скалистите планини с някои от приятелите си, двойката реши да се премести в щата Маунтин Уест.

Анна е израснала с брат си в Аспен, Колорадо. И двамата бяха зеницата на окото на баща си. Чувствата на Джон към Ана и Зак лесно се обясняват с нещо, което каза в едно от интервютата си. Когато умра, бащата на Закари Джон и Анна Кейт, момче, това е достатъчно, за да ме запомнят, каза той в интервюто.

Развод на родителите на Анна Кейт Денвър

Джон и Ани за първи път размениха обети на 9 юни 1967 г. в Минесота. По онова време певческата кариера на Джон едва започваше и той не беше голяма звезда. Двойката живееше в Едина, Минесота, в началото на връзката си. Те се преместиха в Аспен, след като живяха там няколко години.

Въпреки това, когато Джон стана известен, животът им се обърна с главата надолу. Разводът им е финализиран през 1982 г., след като подават молба за законна раздяла. На следващата година, докато обсъжда причината за раздялата им в документалния си филм, Джон заявява, че служебният му ангажимент ги е разделил. Той също така заяви, че те все още не са достатъчно зрели, за да се справят с внезапната му знаменитост.

Освен това разводът им не беше много сладък. Имаше няколко напрегнати момента, като опитът на Денвър да задуши Ани и разрязването на брачното им легло наполовина с резачка. След това Джон се жени за австралийската актриса Касандра Дилейни. Те се женят на 12 август 1988 г. на малка церемония.

Анна Кейт Денвър Смъртта на бащата

На семейство Денвър беше нанесен съкрушителен удар през 1997 г. Техният патриарх Джон Денвър беше убит в самолетна катастрофа. През октомври 1997 г. Джон катастрофира със собствено сглобения си самолет в залива Монтерей, Калифорния. Злополуката е станала, докато той е изпълнявал серия от кацания с тъч и тръгване.

Освен бащата на Анна, много хора се интересуват какво се случва в живота на осиновената й майка Ани. Тя пък стои зад публичната врата и рядко се появява на публични места.

Последният път, когато чухме с нея беше през 2018 г., когато майка й и осиновената баба на Анна по майчина линия, Норма Мартел, починаха. Ани живееше в Аспен, Колорадо, според нейния некролог.

Анна Кейт Денвър Братя и сестри

Тя има двама братя и сестри: брат, Закари, роден през май 1974 г., и сестра, Джеси Бел Дойчендорф, родена през май 1989 г. Докато Зак и Анна бяха осиновени, Джеси е единственото биологично дете на Джон. Касандра, втората му съпруга, я сподели с него.

И тримата братя и сестри са изключително близки един с друг. Всъщност по-големият брат на Ана, Зак и по-малката сестра Джеси, присъстваха на церемонията по представянето на Алеята на славата в Холивуд през 2014 г.

Зак, нейният брат, е активен в политиката. Сегашната му политическа принадлежност е неизвестна на обществеността, но той беше член на Обединената партия на Америка в началото на 2000-те. По същия начин, за разлика от баща им, Джон, най-младият от потомството не е замесен в музикалната индустрия. Тя рисува и създава ръчно изработени кристални бижута.

Както беше посочено по-рано, Анна Кейт Денвър е единствената от тримата, която рядко се появява публично. За последен път я видяхме през 2011 г., когато тя присъства на церемонията по въвеждане в Музикалната зала на славата на Джон Денвър с брат си и сестра си.

Анна Кейт Денвър История на връзките

Анна се радва на щастлив брак със съпруга си Хайме Хътър от Уанака, Нова Зеландия, през последните няколко години. Няма налична информация за това как и кога двойката се е срещнала за първи път.

Двойката живее в САЩ през първите няколко години от връзката си. По-късно те се преместват в новозеландския град Уанака. Оттогава те живеят в Австралия.

Джейми, нейният съпруг, е частен инвеститор и инвестиционен банкер. Преди това е бил финансов директор на PRIORI Skincare в Уанака. Той също е страхотен филантроп, събрал е средства за различни благотворителни каузи. Всъщност, докато набираше средства за St. John NZ, Coastguard NZ и Wanaka Search and Rescue Inc., той постави нов рекорд за 24-часов ред на закрито.

Двойката има една дъщеря, Дейзи Елоиз, от годините на брака им. Детето на Кейт е родено на 21 декември 2011 г. Дейзи е на 9 години от написването на тази статия.

Към момента Анна и брат й Зак са единствените деца в Денвър, които са родили. Въпреки това най-малката Джеси очаква дете от половинката си и скоро ще стане майка.

Анна Кейт Денвър Нетна стойност

Не знаем с какво си изкарва прехраната, защото е частно лице, така че не можем да оценим нетната й стойност. Независимо от това, като дъщеря на Джон Денвър, ние сме сигурни, че е получила няколко милиона долара след смъртта на баща си.

Джон струваше колосалните 60 милиона долара към момента на смъртта си. Тъй като Джон никога не е бил женен, трите му деца наследяват всичко, което притежава, когато той умира. Той също така е създал тръстове на стойност по 7 милиона долара за майка си, баща си, трите си деца и първата си съпруга Ани.

Популярни Публикации