Коя е Трейси Уолбърг? Wiki, възраст, братя и сестри, нетно състояние, съпруг

Трейси Уолбърг е най-известна като сестрата на Марк Уолбърг, известен актьор, бизнесмен, рапър, модел, продуцент и композитор. Дебютът й в телевизионното риалити шоу Wahlburgers със семейството й я катапултира в светлината на прожекторите. Оттогава е известна като сестрата на братята Уолбърг.

Бързи факти

Пълно име Трейси Уолбърг
Професия N/A
Популярни за Сестрата на Марк Уолбърг
Възраст (Както през 2022 г.) 55 години
Дата на раждане 16 януари 1967 г
зодия N/A
Родно място Бостън, САЩ
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Височина N/A
Цвят на очите кафяво
Тегло Прибл.
Цвят на косата червен
Приблизителна нетна стойност (през 2022 г.) N/A
баща Доналд Е. Уолбърг старши
Майка Алма Уолбърг
Страхотни баба и дядо Едуард Бризбоа, Сара А. Дъфи, Сара А. Дохърти, Денис Дж. Брадли, Аксел Густав Уолбърг, Елън Флойд Маккитрик, Уолтър Дж. Донъли и Айда А. Нордстром|Питерсън
Дядо и баба

Мери Мадлин Брадли, Леоне П. Бризбоа и Артър Амброуз Донъли, Аксел Саймън Уолбърг
Братя и сестри Деби Уолбърг, Мишел Уолбърг, Дона Уолбърг, Артър Уолбърг, Бъди Уолбърг, Робърт Уолбърг, Джим Уолбърг, Скот Уолбърг, Дони Уолбърг, Пол Уолбърг, Марк Уолбърг

Трейси Уолбърг Wiki

Трейси Уолбърг е роден в Съединените американски щати, в град Бостън. Алма Уолбърг, майка й, работеше като банков служител. Баща й, Доналд Едмънд Уолбърг, е екипаж.
Трейси стана известна благодарение на роднините си.Братята и сестрите на Трейси Уолбърг

Тя има общо седем братя и сестри. Пол, Доналд, Артър, Робърт, Деби, Марк и Мишел са сред тях. Дони и Робърт работят като актьори. Деби Уолбърг беше на 43 години, когато почина.

  Трейси Уолбърг

Трейси Уолбърг

Има трима полубратя и сестри от последващия брак на баща й Едмонд. Имената им са Дона, Бъди и Скот.

Трейси Уолбърг Ранен живот, семейство

Доналд Едмънд Уолбърг е от шведско-германски произход, докато майка му Алма има френски, ирландски, английски и канадски произход. Трейси е американка, която идва от Съединените американски щати. Нейният расов произход е смесен.

Въпреки ниския й профил, хората са любопитни за личния й живот. Тя е поверителна за личния си живот и не го обсъжда публично. Все още не сме получили информация за нейното детство или физически характеристики. Изглежда, че е в средата на петдесетте. Тя също изглежда доста висока.

Трейси Уолбърг Съпруг, брак

Майкъл Маркарели е съпругът на Трейси . Има три парчета от двойката. Има малко подробности за романтичния им живот и връзки.

От ранните си тийнейджърски години сестрата на Уолбърг е доста тиха за живота си. Трейси е срамежлива, затворена личност, която не обича да е в светлината на прожекторите. В момента тя се радва на прекрасен живот в лукс със семейството си. Няма слухове или проблеми около живота й до момента.

кариера

Засега не е разкрито нищо за професионалния й живот. Професионалният й живот е скрит от погледа.
Братята й също се занимават с развлекателен бизнес.
Когато Марк Уолбърг започва кариерата си като фронтмен на Funky Bunch и Marky Mark, той става известен като Marky Mark. Марк прави своя актьорски дебют в The Substitute през 1993 г., последван от Renaissance Man на следващата година. Тя получи страхотна обратна връзка от филми като The Perfect Storm, Four Brothers и Boogie Nights Three Kings. Марк се е появявал в редица филми през годините.

Нетната стойност на Трейси Уолбърг

Никаква информация относно финансите на Уолбърг не е публикувана. Професионалното й съществуване е обвито в мистерия и не знаем какъв е източникът на доходите й. Нетното състояние на Марк Уолбърг се оценява на около 225 милиона щатски долара, с годишна заплата от 29 милиона щатски долара. Не е изненада, че той е най-богатият актьор в Холивуд.

Според статистиката от 2019 г. другият й брат Доналд струва 20 милиона долара. Той също е изпълнител. Робърт, друг брат, има нетна стойност от 3 милиона щатски долара.

Наясно сме, че Трейси и семейството й живеят в охолство. Нейните финансови ресурси ще бъдат актуализирани възможно най-скоро.

Любопитни факти

  • Майка й работи в ресторанти Alma Nove и Wahlburges.
  • Трейси предпочита да стои далеч от светлината на прожекторите.
  • Трейси не е в никакви социални медийни платформи.

Популярни Публикации