Тоби Тарант- Нетна стойност, биография, възраст, приятелка, срещи, височина

Тоби Тарант е радиоразпространител на Radio X в Обединеното кралство. Научете повече за Тоби Тарант- Нетна стойност, биография, възраст, приятелка, срещи, височина

Бързи факти

Истинско име Тоби Тарант
Псевдоним Тоби
Известен като Разпространител на радио X
Възраст на 30 години
рожден ден 29 октомври 1991 г
Родно място Болница Свети Петър, Лайн, Обединеното кралство
Зодия зодия Дева
Етническа принадлежност Смесени
Националност британски
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 8 инча
Тегло прибл. 58 кг
Измервания на тялото N/A
Размер на бицепса N/A
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Номер на обувка 7 (САЩ)
Приятелка/запознанства Пипа Тейлър
Съпруг N/A
Нетна стойност милион – милиона

Възраст и ранен живот на Тоби Тарант

Тоби Тарант беше роден на 29 октомври , 1991 , в болница „Свети Петър“, Лайн, Обединеното кралство . Той е на 30 години към 2021 г . Неговата зодия е Дева. Тоби Тарант е пълното му име. Той е израснал във Великобритания, заедно със своите родители и братя и сестри.

По същия начин Тоби Тарант е британски гражданин. Той е от бял етнос. Неговата вяра е християнството. По отношение на неговите образователни подробности, Тоби Тарант е учил в местна гимназия. По същия начин подробностите за висшето му образование все още не са разкрити.Височина и тегло на Тоби Тарант

Тоби Тарант е висок 5 фута 8 инча . Той тежи приблизително 58 кг (121 фунта). Той има прекрасни топли кафяви очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите-талията-ханша, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.

 Тоби Тарант

Тоби Тарант (Източник: Google)

Нетната стойност на Тоби Тарант

Колко е нетната стойност на Тоби Тарант? Нетното състояние на Тоби Тарант е между 1 и 5 милиона долара към 2022 г . Неговата отлична професия като оператор на Radio X е основният му източник на пари.

кариера

  • Тарант започва кариерата си в националното радио през 2014 г., като водещ на ранната сутрешна програма на Capital FM.
  • Той отиде в същия часови интервал на Radio X през октомври 2016 г., като програмира от 4 сутринта до 6:30 сутринта. Когато Крис Мойлс беше в отпуск, той започна да отразява The Chris Moyles Show.
  • Тарант се премести в сутрешния слот (10:00-13:00) през април 2018 г., поемайки поста от Джак Сондърс, след като повиши слушаемостта на ранната си програма с 29 процента и се появи в шоуто на Мойлс.
  • Тарант и колегата му от Radio X DJ Johnny Vaughan спечелиха издание на Pointless на BBC One през октомври 2018 г. (който замени баща си в шоуто за закуска в Capital)

Тоби Тарант Приятелка и срещи

С кого се среща Тоби Тарант? Той се среща с Пипа Тейлър, изпълнителният продуцент на Шоуто на Крис Мойлс, от юли 2017 г. През 2018 г. Тарант и Тейлър заживяват заедно и за да им помогне с обзавеждането на къщата, Мойлс предостави на слушателите адреса на списъка с подаръци на Джон Луис. До края на представлението всички предмети бяха изкупени. Пипа потвърди годежа им в Шоуто на Крис Мойлс на 20 юли 2020 г.

Популярни Публикации