Blac Chyna има две деца от двама различни бащи

Блак Чайна има две деца от двама различни бащи. Тя роди сина си Кинг Кайро Стивънсън от Тайга през 2012 г., а след развода им тя започна да се среща с Роб Кардашиян, от когото има дъщеря, мечтата Рене Кардашиян.

 Блак Чайна

Blac Chyna (Източник: Instagram)

Нетната стойност на Blac Chyna

Въпреки факта, че Блак е в новините напоследък по лични причини, възходът й към славата е възхитителен. Тя има нетна стойност от 10 милиона долара. Блак стана известен през 2010 г. като дубльорка на Ники Минаж в музикалния видеоклип на Monster. Когато Дрейк я спомена в песента Miss Me, тя привлече още повече вниманието към себе си.Тя стартира собствена линия за грим, Lashed by Blac Chyna, както и салон за красота в Лос Анджелис, наречен Encino.

Твърди се, че начинанието на Blac OnlyFans е допринесло значително за нейното състояние. През 2020 г. All Hip Hop съобщи, че тя е един от най-добре платените създатели на съдържание в платформата. Тя също се появява в риалити шоута като Ron & Chyna и The Real Blac Chyna.

Какво трябва да каже моделът

Блак намекна в серия от туитове в сряда, че не получава подкрепа от бившите си партньори. В първия туит тя заяви, че се е отказала от превозните си средства, защото не е била издържана като самотна майка.

Вчера трябваше да се откажа от три от колите си… моите причини… Аз съм МАМА с морал, вярвания, самотна майка и никаква подкрепа.

В следващия туит тя повтори твърдението си, като написа: Неомъжена без издръжка за дете. Точно когато феновете започнаха да отговарят на нейните туитове, Блак написа в последния си туит Практикуване на благодарност.

Tyga и Rob Kardashian се завръщат

Въпреки факта, че моделката не назова имена, бившите й половинки побързаха да отговорят със своята страна на историята.

Tyga написа под екранна снимка на туита на Blac, споделен от The Shade Room, Плащам 40 хиляди на година за училището на сина ми и той живее с мен от понеделник до събота. Не съм сигурен защо бих плащал издръжка.

Отговорът на Роб от потвърдения му акаунт в Instagram също е сред коментарите.

Плащам 37 хиляди на година за училището на дъщеря ми, отговаря Кардашиян. Аз отговарям за всички медицински разходи. Всички нейни извънкласни дейности се заплащат от мен. От вторник до събота имам дъщеря си. Не съм сигурен защо бих плащал издръжка.

Популярни Публикации