Тика Съмптър завърза възли с годеника си Никълъс Джеймс

На 14 май Тика Съмптър се омъжи за годеника си Никълъс Джеймс в Кабо Сан Лукас, Мексико. В интервю Съмптър отбеляза,

Радваме се, че отново сме заедно и продължаваме пътуването. И двамата тръгнахме по пътеката с ясни очи, разбирайки, че сватбата е нещо повече от просто празненство. Наистина беше предназначено за нас.

Съмптър облече сватбена рокля без презрамки Galia Lahav с развяващ се воал, докато Джеймс носеше бледосин костюм на Franc Milton по поръчка. Съмптър заяви:Не винаги съм искал сватба по дестинация. Беше просто нещо, което ми хрумна. Една от първите ни ваканции извън страната беше в Ангуила, а Мексико има онази прекрасна островна атмосфера, така че си помислихме, защо да не го направим в Кабо?

Всичко за съпруга на Тика Съмптър

Известен също като Никълъс Джеймс Мускарела, той е най-известен с повтарящата се роля на полицай Джъстин Луис в „Имащите и нямащите“, криминален трилър и сапунена опера. Той също така участва във филма на ужасите Prom Night през 2008 г. и екшън криминалната драма NCIS: New Orleans през 2014 г. Никълъс започва кариерата си със скеч комедия в стила на Saturday Night Live. Той учи актьорско майсторство при известни фигури като инструктора по актьорско майсторство Винсънт Чейс.

 тика самптър

Впоследствие се връща към предишната си страст към импровизационната и скеч комедия, като посещава обучението на Upright Citizen’s Bridge. Грегъри и Вики Мускарела го отгледаха в Грийнвил, Пенсилвания и той има по-голям брат, Майкъл. Посещава Reynolds Junior-Senior High School и Penn State Behrend College, където специализира бизнес и маркетинг. След това той отиде в Холивуд и пристигна само с 200 долара в джоба си. Никълъс започна с обслужване на бутилки в кръчма.

Никълъс беше открит за политическите си възгледи в Twitter и Instagram. Той се интересува особено от екстремни дейности като скачане с парашут и сърф, както и от каране на борд, гмуркане с шнорхел, трекинг, дива природа и необичайни чайове.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Никълъс Джеймс (@nickjames138)

Хронология на връзката на Тика Съмптър и Никълъс Джеймс

Тика Съмптър обяви годежа си през 2017 г., докато се появяваше в The Real. Тя описа плана като прост и невероятен.

Двойката се появи за първи път на червения килим на премиерата през 2018 г. на филма на Тика Съмптър, Nobody’s Fool. Оттогава двойката редовно публикува признания в социалните медии, а Джеймс наскоро отбеляза Деня на майката в Instagram,

Тази дама заслужава всички признания.

 тика самптър

Джеймс публикува снимка на Съмптър и каза, че тя обича тяхното дете, семейство и куче. Съмптър публикува за Джеймс в Instagram през март 2022 г., хвалейки го за неговата любов, търпение, състрадание, грижа и разбиране. Съмптър заяви:

Вие сте най-добрият родител, партньор и приятел, който едно момиче може да има. Считам се за голям късметлия, че споделям това време на Земята с вас. О, и благодаря на Бог за нашия невероятен терапевт. обожавам те толкова много

Съмптър изрази вълнението си за сватбата си през февруари 2021 г., след като беше поставена под изолация поради епидемията. Тя каза, че възнамерява да организира празненство след края на епидемията.

Популярни Публикации