Коя е Ким Коулс? Wiki, възраст, височина, съпруг, нетно състояние, етническа принадлежност

Ким Коулс е американска актриса, комедиантка и водеща на игрово шоу, най-известна с ролите си като член на актьорския състав в IN LIVING COLOR, като Syncalire Джеймс Джоунс в LIVING SINGLE и като водеща на игрално шоу в PAY IT OFF.

Бързи факти

Празнувано име: Ким Коулс
Истинско име/пълно име: Ким ЛаШаунда Коулс
Пол: Женски пол
Възраст: 60 годишен
Рождена дата: 11 януари 1962 г
Родно място: Бруклин
националност: американски
Височина: 1,73 метра
Тегло: 78 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруг/съпруг (име): Атон Едуардс, Реджи Макивър
Деца/деца (син и дъщеря): не
Запознанства/гадже (име): N/A
Ким Коулс лесбийка ли е? НЕ
Професия: актьор
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 5 милиона долара

Биография на Ким Коулс

Ким Коулс е родена в Бруклин на 11 януари 1962 г. Баща й е първият чернокож декан на УНИВЕРСИТЕТА PRATT. Тя посещава Лутеранското училище, както и Техническата гимназия в Бруклин. Не знаем много за нейните академични записи, но всички можем да предположим, че е била много ученолюбиво и трудолюбиво дете.

Ким Коулс Възраст, височина, тегло

Ким Коулс е родена на 11 януари 1962 г. Към 2022 г. е на 60 години. Висока е 1,73 метра, а теглото й е 78 килограма.  Ким Коулс

Ким Коулс

кариера

Тя започва кариерата си като водеща на ITS SHOWTIME AT THE APOLLO. След това тя се присъедини към актьорския състав на комедийния сериал IN LIVING COLOR на мрежата FOX. След това тя напусна шоуто, след като работи там няколко години. Тогава тя изигра Синклеър Джеймс в LIVING SINGLE. Тя се появи в ONE ON ONE на UPN, CELEBRITY MOLE: HAWAII, CELEBRITY FIT CLUB и много други предавания.

Тя беше редовен панелист на възраждането през 2000 г. Тя също така се появява като гост-водещ в THE VIEW и като съ-водещ в IN THE LOOP WITH VILLAGE. В момента тя е домакин на шоуто на TBS 10 ITEMS OR LESS. Тя беше домакин на шоуто за игри Pay IT OFF и се появи в RU PAUL’S DRAG RACE през 2009 г.

Коулс също е работил като стендъп комик. Част от нейното съдържание често се занимаваше с борбата й с наднорменото тегло. Окуражаващо е да я видиш как приема теглото си и кара другите да се смеят с шегите си.

Постижения и награди

Тя се появи в няколко шоута и филми, които постигнаха огромен успех. Тя беше домакин на игралното шоу PAY IT OFF и се появи в RU PAUL’S DRAG RACE през 2009 г. Коулс също е работил като стендъп комик. Част от нейното съдържание често се занимаваше с борбата й с наднорменото тегло.

Нетната стойност на Ким Коулс през 2022 г

Тя има нетна стойност от 5 милиона долара към юли 2022 г. Тя спечели тези пари като актриса, появявайки се в различни предавания и филми в различни роли. Нейната упорита работа и отдаденост на работата й са й позволили да натрупа такова огромно богатство. Нетната й стойност включва всичките й вещи и приходи.

Тя е фантастичен актьор, който се е появявал в различни предавания и филми. Публиката я обожаваше, а славата й растеше в резултат на нейната отдаденост и страст. Всички се надяваме да видим повече от нейното комедийно съдържание и да се смеем на нейните шеги в бъдеще.

Ким Коулс съпруг, брак

От 1985 до 1995 г. тя е омъжена за Атън Едуардс. През 2015 г. тя се омъжи за Реджи Макивър. Не знаем много за личния й живот. Бяха направени много опити да се събере повече информация за същото, но всички бяха напразни. Но всички се надяваме, че е доволна от живота си.

Популярни Публикации