Ladd Drummond- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, брак

Лад Дръмонд е болен от рак и съпруг на знаменитост от Съединените щати. Лад Дръмонд стана известен като съпруга на Рий Дръмонд. По същия начин той е съсобственик на Drummond Land and Cattle.

Бързи факти

Пълно име: Лад Дръмонд
Дата на раждане: 22 януари 1969 г
Възраст: 53 години
Хороскоп:
Късметлийско число: 3
Щастлив камък: Аметист
Щастлив цвят: Тюркоаз
Най-доброто съвпадение за брак: Водолей, Близнаци, Стрелец
Пол: Мъжки
Държава: елен
Височина: 5 фута 11 инча (1,80 м)
Семейно положение: женен
Съпруга Рий Дръмонд
Нетна стойност 200 милиона долара
Цвят на очите зелено
Цвят на косата Рус
Родно място Небраска
баща Чък Дръмонд
Майка В Олсен
Братя и сестри (2) Тим, Тод
деца (4) Алекс Дръмонд, Брайс Дръмонд, Пейдж Дръмонд, Тод Дръмонд

Биография на Ladd Drummond

Лад Дръмонд е роден през 1969 г. и празнува рожден ден всяка година на 22 януари. По същия начин съпругът на знаменитостта в момента е на 53 години. Роден е в Небраска, Съединени американски щати. Освен това съпругът на знаменитостта е от американска националност и е роден под зодия Козирог.

Преминавайки към семейната история на съпруга на знаменитостта, той е роден на Чък Дръмонд и Нан Олсен. Освен това родителите му са местни жители. Когато става въпрос за братя и сестри, той има двама на име Тод и Тим. Брат му Тод, от друга страна, е убит в автомобилна катастрофа. Сега той е съсобственик на Drummond Land and Cattle заедно с брат си Тим. Освен това, като дете, той е бил изложен на начина на живот в ранчото от ранна възраст. Животновъдът постепенно подобри ефективността си при ръчен труд и шофиране на камиони.
Според образованието на съпруга на знаменитостта, той първо е посещавал гимназия Pawhuska. Той посещава Държавния университет в Аризона след завършването на гимназията. Не се съобщава каква специалност е изучавал.  Възрастта на Ladd Drummond

Лад Дръмонд

Височина и тегло на Ladd Drummond

Лад Дръмонд е в добро здраве. По същия начин той в момента е висок 5 фута 11 инча и тежи повече от 67 килограма. По същия начин той има зелени очи и руса коса.

кариера

Лад Дръмонд е съсобственик на „Drummond Ranch“. Предците му са му оставили значителна част от земя в Оклахома. Предава се от поколения на семейство Дръмонд. Освен това земята се простира на 433 000 квадратни мили. Той отглежда повече от четвърт милион коне и едър рогат добитък на тази обширна земя.

Лад, неговият брат Тим ​​и баща му Чък Дръмонд притежават компанията Drummond Land and Cattle Company. По същия начин неговият братовчед Тачър Дръмонд е сътрудник във фирмата. Сега семейството е седемнадесетият по големина земевладелец в Съединените щати. Освен това той и семейството му участват в Асоциацията на говедовъдите в Оклахома.

Семейство Дръмонд притежава седемнадесетата по големина земя в Съединените щати. Лад и семейството му са доста активни в „Асоциацията на говедовъдите в Оклахома“. В края на 2016 г. семейство Дръмонд откри „The Mercantile“, ресторант и търговски площи.

Магазинът се помещава във вековна сграда в центъра на Паухуска, която Дръмъндс е закупила и реставрирала през 2012 г. Въпреки тези постижения, някои от другите животновъди на Лад са критикували методите му на животновъдство.

Кариера на Рий Дръмонд

Рий Дръмонд е писател, фотограф и готвач на знаменитости, която за първи път придоби известност през 2006 г., когато стартира своя награден блог The Pioneer Woman. Тя започна своя блог, като документира живота на семейството си в ранчо в Оклахома, а след това го разшири, за да включи рецепти, придружени от изящна кулинарна фотография.

Милиони нейни предани читатели я последваха в Food Network през 2011 г., когато стартира своя хитов телевизионен сериал „Жената пионер“, след публикуването на две книги за личния й живот и страстта й към храната.

Ladd Drummond Net Worth

Съпругът на знаменитостта натрупа значително състояние чрез ранчото си. Той е един от най-успешните и големи животновъди в Америка. В момента той струва 200 милиона долара. Освен това той печели средно по 30 милиона долара годишно.

  Лад Дръмонд нетна стойност

Лад Дръмонд

Ladd Drummond Съпруга, брак

Лад е щастливо женен. По подобен начин той е женен за Ан Мари Смит. Тя е автор, блогър и фотограф, освен че е телевизионна личност. На 21 септември 1999 г. двойката се жени. Бракът на двойката доведе до раждането на четири деца. Алекс Дръмонд е тяхното собствено име. Пейдж Дръмонд, Брайс Дръмонд и Тод Дръмонд са членове на семейство Дръмонд.

Популярни Публикации