Камила Кендра- Биография, Wiki, възраст, височина, нетна стойност, връзка, кариера

Камила е добре познат модел с голям брой последователи в социалните мрежи. Elite Model Management, една от топ агенциите за управление на модели, я представлява. Тя също си сътрудничи с Риана в кампанията на Savage X Fenty. Научете повече за биография на Камила Кендра, Wiki, възраст, височина, тегло, нетно състояние, връзка, кариера и факти

Бързи факти

Истинско име Камила Кендра
Псевдоним Камила
Известен като Модел
Възраст 27 годишен
рожден ден 29 юни 1994 г
Родно място Санто Доминго, Доминиканска република
Знак за раждане Рак
Националност Доминиканска
Етническа принадлежност Бяло
Религия ЧЕ
Височина прибл. 5 фута 8 инча
Тегло N/A
Измервания на тялото 34-24-36 инча
Размер на чашката на сутиена 34 Б
Цвят на очите Зелено
Цвят на косата Рус
Номер на обувка 9,5 (САЩ)
гадже Неженен
Съпруг N/A
Нетна стойност 0 хил

Коя е Камила Кендра? Биография и детство

Камила Кендра е роден в Санто Доминго, Доминиканска република, на 29 юни 1994 г . Тя е на 27 години . По-късно семейството й се премества във Форт Майерс, Флорида, когато тя е само на три години по неизвестни причини.

Камила Кендра е от бял етнос и е от американска националност. По същия начин нейният зодиакален знак е Рак, който е свързан с елемента вода. Раците са силно емоционални и чувствителни и са дълбоко загрижени за семейните въпроси.Що се отнася до семейството на Камила, името на майка й е Лисет Кендра. Тя също има брат на име Себастиан Кендра, който е пилот на търговска авиокомпания и напреднал наземен инструктор. Изглежда обаче, че информацията за бащата на Камила все още не е открита. Работим по него и ще предоставим актуализация възможно най-скоро.

Камила Кендра, от друга страна, е учила биология във Флоридския университет на Персийския залив, за да стане лекар. Тя прекарваше по-голямата част от времето си в учене, доброволческа дейност или практикуване на йога.

Колко висока е Камила Кендра? Височина, тегло, възраст

Камила Кендра, родена през 1994 г., е на 27 години към 2021 г. Тя има стройно тяло с размери 34-24-36 съответно за бюста, талията и бедрата. Камила е висока средно 5 фута 8 инча.

Тя е още по-зашеметяваща със своите сини/зелени очи и руса коса. Междувременно тя носи обувка 9,5 (US). Освен това поддържа тялото си в страхотна форма, като спазва стриктна диета и тренировъчен режим.

Камила Кендра (Източник: Instagram)

Как Камила Кендра преследва кариерата си? Професионален живот

Камила Кендра е добре познат модел и знаменитост в Instagram. От малка Камила знаеше, че освен лекар иска да бъде и модел. Оттогава тя се концентрира върху обучението си, както и върху моделирането.

Кендра също е работила за редица марки, списания, реклами, късометражни филми и предавания. Тя дори се състезава в Miss Mundo Latina 2018 през 2018 г.

С кого се среща Камила Кендра? Връзка и дела

Камила Кендра, неомъжена ли е, омъжена ли е или има гадже? Това е един от въпросите за състоянието на връзката на Камила, който предизвиква интереса на нейните фенове. И така, днес сме тук, за да сложим край на вашето любопитство.

Тя не е разкрила официално нищо за състоянието на връзката си. Камила обикновено прекарва времето си с приятелите си, учи и практикува йога. Кендра също обича да прекарва време със семейството си. В резултат на това можем да заключим, че тя е необвързана и се радва на компанията на приятелите и семейството си.

Камила Кендра Нетна стойност 2022 г

Колко е нетната стойност на Камила Кендра? Основният източник на доходи на Камила Кендра е моделирането като добре известен модел. Тя печели пари чрез Instagram в допълнение към моделирането. Нетното състояние на Камила Кендра се оценява на между 250 000 долара към 2022 г., според надеждни източници.

Тя обаче не е разкрила официално колекцията си от коли или домове. Ще ви държим в течение веднага щом научим повече за нейните коли, домове и бизнес.

Социална медия

Камила е добре позната в Instagram освен като модел. Кендра има 110 хиляди последователи в Instagram. В своя Instagram тя обикновено публикува снимки на моделския си начин на живот и дестинации за пътуване. По същия начин Кендра публикува снимки, на които се забавлява със семейството и приятелите си.

Факти

  1. Тя обича да прекарва време със семейството си.
  2. Тя обича да играе бадминтон.
  3. Тя е добра в готвенето.

Популярни Публикации