Кой е Джон Джоунс? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, етническа принадлежност

Джон Джоунс е опитен майстор на смесени бойни изкуства от Съединените щати. Jon Jones е най-известен със състезанието си в полутежка категория на Ultimate Fighting Championship (UFC).

Бързи факти

Пълно име: Джонатан Джоунс
Дата на раждане: 19 юли 1987 г
Възраст: 34 години
Пол: Мъжки
Професия: Смесени бойни изкуства, Ultimate Fighting Championship (UFC) боец
Държава: елен
Височина: 6 фута 4 инча (1,93 м)
Семейно положение: единичен
Разделям Джеси Моузес (годеница)
Нетна стойност 3 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Рочестър, Ню Йорк
Националност американски
Религия християнството
образование Централен колеж на Айова
баща Артър Джоун
Майка Камил Джоунс
Братя и сестри Двама (братята Артър и Чандлър); един мъртъв: (сестра Кармен)
деца Три (дъщерите Лия, Кармен Никол Джоунс и Оливия Хейвън)

Jon Jones Wiki

Джон Джоунс е 34-годишен актьор, роден на 19 юли 1987 г. Неговата зодия е Рак и е родом от Рочестър, Ню Йорк. Що се отнася до неговото семейство, Артър, баща му, е пастор в църквата на планината Синай на Бог в Христос. Камил, от друга страна, беше името на майка му и тя почина през 2017 г. Майка му, която почина на 55-годишна възраст след продължителна борба с диабета, беше млада жена.

Джоунс също има двама живи братя и сестри, по-голям брат на име Артър и по-малък брат на име Чандлър. По-големият му брат беше бивш защитник на Балтимор Рейвънс, Индианаполис Колтс и Вашингтон Редскинс в Националната футболна лига.По-малкият му брат, от друга страна, играе външен защитник за Аризона Кардиналс. По-голямата сестра на име Кармен, една от неговите братя и сестри, почина от мозъчен тумор, преди да навърши осемнадесет. Освен това Джонатан Дуайт Джоунс е цялото му име.

Височина и тегло на Джон Джоунс

Джон Джоунс е висок около 6 фута 4 инча (193 см). По същия начин той тежи приблизително 205 паунда (93 килограма). Джоунс също има тъмнокафяви очи и коса в същия цвят. Освен тези, другите телесни мерки на ММА боеца все още се разследват.

Професионален живот

Джон Джоунс е професионален състезател по смесени бойни изкуства в Ultimate Fighting Championship (UFC). В момента той е класиран на номер 8 в класацията на UFC за паунд за мъже към 18 април 2022 г. Този ММА боец ​​е известен също като бивш шампион на UFC в полутежка категория от март 2011 г. до април 2015 г. и от декември 2018 г. до август 2020 г. Той прави този запис, когато е само на 23 години. Титлата на Джоунс беше отнета три пъти в резултат на дисциплинарни действия между 2015 и 2017 г.

 Джон Джоунс

Джон Джоунс

Джон Джоунс Гадже, Запознанства

Джон Джоунс в момента е необвързан. Въпреки това доскоро беше в любовна връзка с Джеси Моузес. Джоунс и Моузес бяха любовници в гимназията. Тогава гимназиалните любовници се сгодиха през 2015 г., а ММА боецът публикува новината в профила си в Twitter на 1 април същата година.

Лия, Кармен Никол Джоунс и Оливия Хейвън Хейвън са трите дъщери на двойката. Лия е родена през 2008 г., Кармен през 2009 г., а Оливия е родена през 2013 г. За съжаление Джоунс разкри в Twitter, че годеницата му Джесис се е разделила с него преди около два месеца. Тази информация беше публикувана на 23 февруари 2022 г.

Нетната стойност на Джон Джоунс

Преместване на, този смесен боец ​​се оценява на нетна стойност от приблизително милиона щатски долара.

Популярни Публикации