Връзката на Езра Кьониг и Рашида Джоунс

Според историята на People от 2018 г., Езра Кьониг и приятелката му Рашида Джоунс имат тригодишно дете . Двойката пази връзката си скрита под наметало на тайна и никога не е потвърдила изрично връзката си до ден днешен. Те никога не са публикували снимки на любовта или детето си в социалните медии. Те обаче са посещавали събития заедно в миналото.

Тайното дете на Езра Кьониг и Рашида Джоунс

Джоунс, за разлика от Кайли Дженър, не криеше бременността си от обществеността през цялата 2018 г. Тя присъства на някои важни събития, включително партито на Vanity Fair за Оскар и филмовия фестивал в Торонто, в подкрепа на документалния филм, който засне за баща си Куинси. Двойката обаче премълчава бременността си и никога не я потвърждава открито. Те дори не обявиха раждането на детето си. Хората съобщиха за пристигането на сина им, Исая Джоунс Кьониг, на 22 август.

 Рашида ДжоунсФеновете бяха изумени, когато тази новина дойде, тъй като нямаха представа, че актрисата от Parks and Recreation и водещият певец на Vampire Weekend очакват дете. И както беше предвидено, ултраличната двойка не разкри никакви изображения или информация за детето си. През 2014 г. майката каза пред The ​​Guardian, че се бори да приеме себе си поради културен натиск.

Тя подчерта, че въпреки че е щастлива и просперираща, трябва да работи много, за да стигне до там. актрисата каза:

Щастлив съм, но ми отне много време, за да стигна до момента, в който съм добър с факта, че не съм женен и нямам деца, и когато не се чувствам като провал,

Връзка между Езра Кьониг и Рашида Джоунс

Музикантът и актрисата бяха заснети за първи път заедно през 2014 г. на церемония по откриването. Вероятно са били приятели по това време, тъй като и двамата са имали други любовни интереси. По време на дебюта на Time Crisis With Ezra Koenig през юли 2015 г. Джоунс влезе в радиопрограмата. Алма съобщава, че актрисата е прочела кратка история за посещението в дома на Майкъл Джексън. Същия месец бащата на Джоун, Куинси Джоунс, публикува снимка на актрисата и нейния приятел по време на случайна екскурзия за вечеря.

 Езра Кьониг и Рашида Джоунс

Те често били виждани навън в Ню Йорк и дори започнали да посещават събития заедно. Но едва през 2017 г. се каза, че двойката е станала публична. Според съобщенията екипът е отишъл заедно на филмовия фестивал в Сънданс и е бил видян да опаковат PDA. Не е известно кога двойката се е срещнала за първи път. Въпреки това певецът проговори за живота си с годеницата и детето си през 2019 г.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Ezra Koenig (@arze)

Най-важното нещо в живота ми е нашето семейство, каза певицата пред Entertainment Weekly. Кьониг също така обсъди изключително различаващите се музикални вкусове на Джоунс. Той каза, че актрисата се наслаждава на R&B от 90-те години, откакто е израснала, слушайки ги, но той предпочиташе независимата музика. Рашида е толкова далеч от инди музиката, че когато ме чуе да слушам нещо ретро, ​​ще попита: „Какво е това?“ „Това смърди“, отбеляза Кьониг.

Популярни Публикации