Анселмо Фелепа- Wiki, биография, етническа принадлежност, съпруга, височина, нетна стойност, смърт

Анселмо Фелепа беше известен моден дизайнер, медийна личност, интернет личност и гадже на знаменитост. Фелепа спечели известност в нацията като истинската любов и любовник на Джордж Майкъл, известен английски певец и композитор.

Бързи факти

Пълно истинско име Анселмо Фелепа.
Нетна стойност 1 милион щатски долара (приблизително).
рожден ден 21 август 1956 г.
Дата на смъртта 26 март 1993 г.
Възраст (към момента на смъртта) 37 години.
Професия Моден дизайнер, предприемач и медийно лице.
Родно място Петрополис, Бразилия.
Причина за смъртта СПИН.
Място на смъртта Рио де Жанейро, Бразилия.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Бяло.
Алма матер Частно училище в Бразилия.
Квалификация Завършил гимназия.
Слънчев знак Лео.
Националност бразилски.
осем (приблизително) Във футове инчове: 5′ 9″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 64 кг

Анселмо Фелепа Възраст и ранен живот

Анселмо Фелепа е роден в Петрополис, Бразилия на 21 август 1956 г , на техните родители. По време на смъртта си той е на 37 години. Той и неговите братя и сестри завършват основното си образование в известно регионално училище. След това се записва в престижния университет за допълнително обучение. Е, той държеше голяма част от информацията за обучението си скрита и извън обсега на обществеността.

Височина и тегло на Анселмо Фелепа

Анселмо Фелепа е висок 5 фута 9 инча . Тежи приблизително 64 кг. Той има прекрасни топли кафяви очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Анселмо Фелепа

Нетната стойност на Анселмо Фелепа

Колко е нетната стойност на Анселмо Фелепа? Анселмо Фелепа нетна стойност се смята, че е между 1 милион долара – 5 милиона долара . Отличната му професия на хвърляч на копие очевидно е основният му източник на пари. Освен това той получава значителна помощ от JSW Sports и Спортния орган на Индия (SAI), което е допринесло за неговия успех.

кариера

След като завършва образованието си, партньорът на Джордж Майкъл работи в различни среди. След това става моден дизайнер в Бразилия и започва да следва призванието си. Той си сътрудничи с много известни фигури от филмовия бизнес. Хората също се възхищаваха на работата му. Джордж се стреми да изгради фирмата си в световен мащаб и да стане известен предприемач. Джордж Майкъл, от друга страна, беше известен музикант и вокалист. Слушайте без предразсъдъци, том. 1, Песни от миналия век, Вяра, Търпение и много други песни са издадени от него.

Смърт

Анселмо Фелепа умира на 26 март 1993 г. в бразилския щат Рио де Жанейро, според няколко сведения. Според няколко доклада той е починал в резултат на мозъчен кръвоизлив, свързан със СПИН. След като научи за смъртта му, Джордж беше съсипан. Той също така публикува песен, наречена „Исус на дете“, в която отдаде уважение на своя партньор в живота. След смъртта на Анселмо Джордж Майкъл също изпадна в меланхолия.

Anselmo Feleppa Приятелка и срещи

С кого се среща Анселмо Фелепа? Фелепа обичаше да пази повечето факти от личния си живот далеч от общественото внимание до смъртта си. Преди Майкъл той никога не е споделял снимки с приятелката си. Според разказите Джордж Майкъл за първи път се среща с Анселмо през 1991 г. по време на изпълнението на Rock in Rio. Двамата разговаряха известно време, преди да започнат връзка.

Те живееха богат и щастлив живот заедно. След само шест месеца връзка Анселмо призна, че е ХИВ-позитивен, което стресна Джордж. Е, двойката не се отказа един от друг заради условие и избра да запази романтиката си.

Популярни Публикации