Nosfe- Wiki, възраст, височина, съпруга, нетна стойност, етническа принадлежност, кариера, смърт

Носфе беше известен румънски певец, музикант, влиятелен човек в социалните медии и предприемач от Галац, Румъния. Този невероятен артист беше добре известен със своите музикални видеоклипове и песни. Работил е с редица известни музикални продуценти и звукозаписни фирми. Освен това той е член-основател на SATRA B.E.N.Z.

Бързи факти

Истинско име Дарий Влад Критянин
Известно име Nosfe
Уикипедия N/A
Професия Певец, музикант, медийно лице, влиятелен човек в социалните медии и предприемач.
Възраст (към 2022 г.) 37 години.
Причини Смърт Все още не е разкрито.
Рождена дата 2 ноември 1989 г. (четвъртък).
Дата на смъртта 16 октомври 2022 г. (неделя).
Родно място Галац, Румъния.
Място на смъртта Балотещ, Румъния.
Зодия Овен.
Нетна стойност 1,5 милиона щатски долара (приблизително)
Квалификация Завършвам.
Алма матер IISS Карло Урбани.
Морска гимназия от Галац.
Етническа принадлежност Смесени.
Националност румънски.
Религия Кристиян.
Тегло В килограми: 75 кг
В лири: 165,43 паунда
Височина Във футове инчове: 5′ 8″

Nosfe Възраст и ранен живот

Носфе е роден в Галац, Румъния, и е израснал там. В неделя, 24 март 1985 г. е роден. Той е бил на 37 години към момента на смъртта си на 16 октомври 2022 г. според рождената му дата. Открихме, че истинското му рождено име е Дариус Влад Критски след задълбочено проучване.

Той беше добре образован джентълмен. Според разказите той е получил основното си образование в IISS Carlo Urbani. След това той се записва в Liceul De Marina Din Galati и завършва. Още от малък проявява интерес към пеенето. Учи и професионална музика.Височина и тегло на Nosfe

Носфе е висок 5 фута 8 инча . Тежи около 75 кг. Има прекрасни топли черни очи и е плешив. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.

  Nosfe

Нетната стойност на Nosfe

Колко е нетната стойност на Nosfe? Той също така е работил с редица известни звукозаписни компании, включително SEEK MUSIC, Conceptual, 606286 Records DK, Laboratory Records и други. Освен това той свири на живо на множество музикални фестивали. Смята се, че нетната му стойност е приблизително 1,5 милиона долара (приблизително).

кариера

Според източници той започва музикалната си кариера в ранна възраст. Започва да се концентрира върху певческата си професия след завършване на академичното си образование. Nosfe си сътрудничи с редица известни звукозаписни продуценти. Той е публикувал редица песни, включително Vise de Peste, Numere, Vayacondios ft. Killa Fonic, FATO, Pe limba ta и други. Освен това Дариус Влад Критан управлява канал в YouTube с над 76,3 хиляди последователи. Прави редица музикални видеоклипове.

Смърт

Носфе, известен румънски певец, почина на 16 октомври 2022 г. на 37-годишна възраст. Смъртта му беше потвърдена в социалните медии от музикалната му група atra Benz. Истинската причина за смъртта на Дарий Влад Крит все още не е установена. Много известни вокалисти също му отдадоха уважение.

Nosfe Съпруга и брак

Коя е съпругата на Носфе? Дариус Влад Критски, според източници, е бил женен човек. След задълбочено проучване открихме, че той се е оженил за съпругата си Mădălina Creţan. Истинската им дата на сватбата обаче не е известна. Според източници Mădălina и румънският певец са се оженили през 2016 г.

Mădălina също е телевизионна личност и разказвач, както казах. Освен това двойката участва в няколко риалити програми и подкасти. Що се отнася до децата му, Носфе е баща на прекрасна млада дама. Името на дъщеря му обаче остава неизвестно.

Популярни Публикации